středa 1. listopadu 2017

Kachlová kamna na chalupu

Krom majestátního vzhledu nabídnou neuvěřitelně dlouhou životnost měřící se v řádech desítek let, velmi příjemné sálavé teplo a dále možnost individuálního přizpůsobení jak vkusu majitele, tak dispozicím daného prostoru. Zděná kachlová kamna na starou chalupu. Zdánlivě jednoduchá stavba, která ovšem neměla jednoduchého zadání – musí umět co nejrych. Pokud se přece jen na chalupě rozhodneme pro tradiční zděná kamna (jedno již zda kachlová či nikoli) a jejich výstavba je možná, získáme zdroj, jehož akumulační schopnosti se budou pohybovat od až hodin až do a více hodin.


A to je už opravdu zajímavé číslo.

Co nejvyšší akumulace se dosahuje kombinací. Krbová kamna musí stát na nehořlavé podložce. Při výběru otopu myslíme na jeho skladování i na to, zda jsou na něj kamna konstruována.


Možnost pouze horního vývodu pro kouřovod. Kachlová krbová kamna bývají těžká, např. Levé a pravé provedení. Kč (ABX) Možnost pouze horního vývodu pro kouřovod.


Při denní spotřebě 5-kg se tak pelety doplňují jednou za dva až tři dny.

Popel se vybírá jednou za tři dny až týden. Kamna mohou být vybavena teplovodním výměníkem, která lze jednoduše připojit i na stávající radiátory či podlahové topení. Pokud máte na chalupě třeba i staré a nefunkční kachláky, tedy kachlová kamna , určitě se vyplatí investice do jejich rekonstrukce. Pořídit si však můžeme i nová kamna určená k vaření, ale i pečení, například ocelová, kterým se říká sporák.


Kamnářství Pohoda postaví na míru kamna , krb, kachlová kamna , kachlový sporák, venkovní kuchyně. Středočeský kraj, okres Benešov. Stavíme kachlová kamna a kuchyňské kachlové sporáky. S tím souvisí projekce, návrhy i stavba, poradenská činnost a prodej doplňků.


Provádíme rekonstrukce i starších kamen. V případě zájmu se ozvěte na tel. U nás najdete moderní i tradiční kamna s kachlovým obkladem. Ať už sáhnete po klasických kachláčích v zelené nebo hnědé barvě, nebo se zamilujete třeba do kachlů s metalickým efektem, věříme, že máme ta pravá kamna pro váš.


Poděbrady Užijte si teplíčko a skvělé vaření s našimi kamny a sporáky. Sháníte na chatu nebo chalupu stylová kamna a sporák? Vyberte si v našem kamnářství nebo v e-shopu výkonná litinová topidla, retro kachlová kamna nebo sporáky s varnou plotnou.


K retro sporáku si nechte. Krkonošský kachlový sporák.

Prohlédnout všechny reference. Sporák stavíme na vaření a pečení. Velmi oblíbeným řešením pro rekreační objekty jsou krbová kamna , která splňují obvyklé nároky na vzhled i funkčnost.


Při výběru kamen na chatu nebo chalupu je mnoho možností a dobrý výběr záleží na řadě okolností, a především na tom, co od kamen očekáváte a jakým způsobem je budete využívat. Kamna na chalupu : vyberte typ, který se rychle zahřeje a vyhrajte vysavač 7. Topení na chalupě je specifické tím, že se s ním začíná v pátek odpoledne a končí v neděli po obědě. Cena ilustrační fotografie je orientační.


Každá kamna jsou dělaná na zakázku, tedy na míru a dle požadavků zákazníka. Jelikož naše kachle jsou dělané ručně jsou každá kamna originál. Instalovaná kamna Olymp mají celkový výkon až kW, z toho na teplovodní výměník připadá až kW.


Kamna vyhřívají obytnou místnost o velikosti m2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky