čtvrtek 14. prosince 2017

Bazální teploměr antikoncepce

Bazální teploměr je velmi přesný měřicí přístroj, díky kterému můžete sledovat i malé teplotní výkyvy svého těla. Typicky se používá k určení ovulace, protože po proběhlé ovulaci tělesná teplota stoupá a tohoto zjištění lze využít ke svému prospěchu. Osobně bych měření bazální teploty doporučila každé ženě a brzy se dozvíte proč. Není možné tuto teplotu měřit v podpaží či jinde na těle.


Bazální teploměr antikoncepce

Je také vhodné si měřit teplotu. Fertracker je bazální teploměr , který velmi přesně analyzuje plodné a neplodné dny a je tak vhodný jako pomůcka pro otěhotnění. Měření bazální teploty jako antikoncepční metoda. Její použití je však poněkud riskantní v případě, že menstruační cyklus není pravidelný. Proto lze opět doporučit dlouhodobé pozorování před tím, než se naplno svěříte do rukou této.


Bezdrátový teploměr iFertracker. Chytrý bazální monitor iFertracker, který velmi přesně analyzuje plodné a neplodné dny a je tak vhodný jako pomůcka pro otěhotnění či jako doplněk nehormonální antikoncepce. Je malý a tenký a svým tvarem dokonale padne na vaše tělo. Přilepuje se pomocí speciální náplasti do.


Jediné co potřebujete je bazální teploměr (liší se tím, že měří na dvě desetinná místa), samotnou aplikaci a připojení k internetu. Pokud nejste zvyklá si bazální teplotu ráno měřit chvilku potrvá než si na novou rutinu zvyknete. Po několika měsících vám bude připadat nezvyklé se ráno nezměřit. Nebo může být používán jako pomocná metoda nehormonální antikoncepce.


Menstruace a hormonální antikoncepce. Mnoho žen vůbec netuší, že zásadní věcí, o kterou nás hormonální antikoncepce (HA) připraví, je skutečná menstruace. A také je mnoho žen, které zaujaly negativní postoj. Bazální digitální teploměr vás bezpečně upozorní na vaše plodné dny. S jistotou tak budete vědět, kdy je vaše tělo nejlépe připraveno na početí.


Bezpečný a ohleduplný design teploměru s ohebnou špičkou vám zajistí potřebné pohodlí. Pomocí měření ranní tělesné teploty v ústech zjistí dobu ovulace a spolehlivě tak určí plodné a neplodné dny. Měření je jednoduché, přesné, rychlé a spolehlivé. Při pravidelném každodenním měření se.


Lady-Comp měří bazální teplotu v ústech s přesností na setiny stupně Celsia. Tato data společně s informací o menstruaci uchovává a porovnává se statistickými údaji více než milionu cyklů. Naměřené teploty jsou vyhodnoceny počítačem a poskytnou vám výsledek v té nejjednodušší možné podobě: zelené světlo.


Pesar nehormonální antikoncepce pro ženy a mnohem více. Nejlépe ještě předtím než žena vstane. Zajistí se tak, že hodnoty z různých dnů budou srovnatelné a nebudou ovlivněny denním režimem, teplými nápoji nebo jídlem a pod. Během ovulace je bazální teplota o něco vyšší než v jiné dny.


Problém je, že zvýšení teploty spojené s ovulací. Od svých sedmnácti let hledala Kateřina Juřenčáková vhodnou metodu antikoncepce. Z pilulek tloustla, měla deprese, ztratila libido. Z náplasti přišly migrény, z přerušovaného milování dvě děti.


Po tom třetím začala hlídat plodné a neplodné dny pomocí měření teploty. Podle ní to funguje skoro na sto procent.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky