čtvrtek 21. prosince 2017

Vyhřívaná deka pro psa

Potřeby a doplňky pro psy k objednání online: deka pro psa výhodně u zoohit, bez poštovného při objednání nad 7Kč. Deky vetbed používám, jsou skvělé! Univerzální vyhřívaná deka do automobilu je vhodná k položení na sedadlo, nebo např. Potah je vyhříván na celé své ploše a dopřává tak luxusní ohřev.


Vyhřívaná deka pro psa

Mimo položení na sedadla, či kufru, je možné deku přehodit např. Ochranná deka ALEX pro psa do vozidla SIXTOL. Zajistěte svému pejskovi nebo kočičce stálý přísun vody i během zimního období a pořiďte mu vyhřívanou misku.


Jsou vhodné jako deky do auta, domácnosti nebo termodeky. Vyberte si z naší nabídky! Nakupujte nyní deky pro psy za akční ceny na bitiba. Zpříjemněte svému psovi cestování autem - měkkoučká deka pro psy do auta poskytne pejskovi dostatek pohodlí a vaše auto ochrání před chlupy a nečistotami.


Autodeka pro psa se stane vaším základním vybavením při všech cestách autem. Potěší velice příjemný materiál polar fleece s možnost nastavení stupňů teploty v rozmezí – °C a dálkové ovládání. Velice snadná údržba je samozřejmostí, pro. Deka ochranná do auta pro psa.


Krycí prostor mezi předními sedadly brání pohybu psa a skákání. To vám umožní pohodlně a bezpečně přepravovat psa. Psí deka je snadno přenosný pelíšek či ochrana nábytku. Podložky mohou mít podobu kožešiny, silné deky nebo prošitého slabého pelíšku.


Produkty z tohoto oddělení ocení pejsci, kteří často cestují. Mohou mít tak díky malému rozměru deky své poležení vždy s sebou. Pro koho je vyhřívaná deka vhodná?


Deky a podložky se snadno udržují v čistotě. Elektrická vyhřívaná deka najde své využití v mnoha situacích. Její hřejivé teplo dokáže ulevit od bolesti svalů, páteře i kloubů, čímž usnadňuje pohyb či usínání.


Vyhřívaná deka pro psa

Podložka pro psa , či matrace pro psa dnes patří k běžné výbavě každého chovatele psů. Specialní deky pro psy v sobě kombinují vlastnosti, které svým domácím mazlíčkovi zpříjemní a usnadňují odpočinek. Vetbed (Veterinary bedding)- jedná se o vysoce funkční protiotlaková deka nejvyšší kvality. Deky Přinášíme vám kvalitní, prověřené a odolné deky pro psy a kočky, které se snadno udržují. Na výběr máte z mnoha barev, tvarů i velikostí.


Je zhotovena z velmi příjemného a měkkého materiálu. Je ideální pro příjemnou jízdu v chladných ročních obdobích. Zima už klepe na dveře a nám pejskařům nastane každoroční problém se zamrzající vodou v psí misce.


Vyhřívaná deka pro psa

Vyhřívaná miska pro psy zabrání, aby voda už nikdy nezamrzla. Doposud jediný a účinný způsob jak se zamrzlou vodou bojovat, je častá výměna vody. Někdo v domnění, že voda vydrží déle kapalná, dává do misky.


Vybírejte si Deky pro psy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky