úterý 12. prosince 2017

Vzt klapky

Zabýváme se výrobou a prodejem vzduchotechnických dílů, jako jsou např. Komplety nebo díly vzt potrubí Vám vyrobíne v pozinkovaném nebo plastovém (AlP, Pitre) provedení. Regulační klapky pro regulaci průtoku vzduchu mají nastavitelný, otočný zkrácený list klapky z plného plechu. Servopohony jsou důležitou součástí prakticky každé vzduchotechnické soustavy nebo klimatizačních zařízení budov.


Jde o akční prvek aplikací v oblasti měřící a regulační techniky, který přestavuje vzduchotechnické či požární klapky nebo armatury do polohy požadované řídícím systémem.

Všechny námi vyráběné klapky jsou protiběžné. Sestava klapky je tvořena rámem, listy a ovládacím mechanizmem. Klapky pro vzduchotechniku jsou ochranným a základním regulačním prvkem vzduchotechnického potrubí. Klapky nabízíme v několika variantách a provedení - regulační, směšovací, škrtící, zpětné, žaluziové, s ručním ovládáním, ovládané servpohonem, do kruhového i čtyřhranného potrubí.


Požární klapky se vyrábějí pro stupeň požární odolnosti 3 6 a podle požadavku až 1minut. Obecně pak platí, že jejich požární odolnost určuje ten požární úsek, který má vyšší. Vám nebudeme účtovat dopravu při jednorázovém odběru zboží nad 30.


Kč bez DPH v České republice.

Ceny přepravy při objednání za méně než 30. Klapky umožňující uzavírání, popřípadě regulaci, proudění ve vzduchotechnickém potrubí. Protidešťové žaluzie průmyslové Žaluzie ukončující vzduchotechnické vedení a větrací otvory staveb, zabraňují vnikání srážek.


Hliník nerez pozink RAL, fasádní i interiérové proclima. Výrobky požární techniky jsou součástí požárního zabezpečení budov. Pokiaľ ide o komfortné riešenia, jedna veľkosť na všetko nestačí. Chápeme to, a ako odpoveď sme vyvinuli najširší sortiment výrobkov na trhu, aby sme vždy dosiahli optimálnu rovnováhu bez kompromisov ohľadom funkčnosti, pohodlia alebo estetiky.


Pokud jde o řešení, jedna velikost na všechno nestačí. Chápeme to, a jak odpověď jsme vyvinuli nejširší sortiment výrobků na trhu, abychom vždy dosáhli optimální rovnováhu bez kompromisů na funkčnost, pohodlí nebo estetiku. Požiarne klapky pre VZT. Vykonávame certifikovanú inštaláciu, prehliadku a údržbu požiarnych uzáverov - klapiek, vypracovanie prevádzkových pokynov a prevádzkových denníkov požiarných uzáverov – klapiek značky Mandík, Schako a Imos.


Regulačné klapky vzduchotechnického potrubia slúžia k regulácii prietoku vzduchu v potrubí. Sú dostupné v ručnom prevedení alebo s prípravou na servo. Taktiež používame pri výrobe regulačných klapiek rôzne druhy materiálov.


Kapky zabezpečujú jednoduchú montáž a reguláciu. Měřicí napětí U slouží k elektrickému zobrazení polohy klapky 0.

Jednoduchá přímá montáž na hřídel klapky s univerzálním třmenem, jištění proti přetočení s přiloženou pojistkou. Specializujeme se na výrobu a prodej vzduchotechnických komponentů , dodávku a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení včetně tepelných čerpadel pro komerční i privátní prostory. Samočinné klapky slouží k vyrovnání tlakových rozdílů. S vlastním kompletním sortimentem čidel Vám firma Belimo nabízí všechny prvky HVAC z jedné ruky. V této kategorii naleznete několik variant a provedení vzduchotechnických klapek : regulační, směšovací, škrtící, zpětné, žaluziové (s ručním ovládáním, ovládané servopohonem) do kruhového a čtyřhranného ventilačního potrubí.


Vzduchotechnické klapky jsou základním řídícím prvkem vzduchotechnického potrubí. Sídlo společnosti se nachází v Černé Hoře okres Blansko, výroba je umístěna v Brně na ulici Křenové 19. Pachutěsné, vzduchotěsné zamezují pronikání vzduchu, pachů.


Zpětné klapky k ventilátorům, digestořím a do potrubí. Vzt potrubí zahrnuje tři kruhové a dva čtyřhranné profily potrubí, které lze s výhodou použít především tam, kde jsme omezeni prostorově (těsné podhledy, prostory nad kuchyňskými linkami apod.). VÝHODY Vzt potrubí PLASTIVENT Snadné spojování, rychlá montáž, nízká hmotnost, estetický vzhled.


Hlavným produktom sú vetracie - rekuperačné jednotky, ktoré zabezpečujú vetranie s rekuperáciou t. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky