úterý 12. prosince 2017

Fermacell podlahové vytápění

Celoplošné podlahové vytápění Heatflow pod suchou podlahou fermacell 29. Sádrovláknité a cementovláknité desky fermacell si s podlahovým či stropním vytápěním rozumí bez ohledu, zda je o klasické teplovodní nebo nyní se silně prosazující elektrické celoplošné topné systémy. Konec s vrzajícími prkny a studenými podlahami: díky podlahovému systému fermacell. Jeho použitím zvýšíte kvalitu bydlení ve Vašem bytu nebo domu.


Nejen u příček a půdních.

Jsou vhodnější než desky EPS a XPS. Video krok za krokem ukazuje pokládku sádrovláknitých desek systému FERMACELL. Prvky jsou vhodné i pro teplovodní nebo elektrické podlahové vytápění. Powerpanel TE je nehořlavý a odpovídá třídě reakce na oheň A1.


Je vhodný do koupelen a. Zajímavá pro mnohé udivující zakázka. Na podlahové vodní topení, které není zalité v anhydritu nebo betoně se rovnou položila dřevěná masivní podlaha.

Podlahové prvky fermacell sestávají ze dvou vzájemně slepených sádrovláknitých desek fermacell o tloušťce nebo 1mm. Obě desky jsou vůči sobě posunuté, tím vzniká široký stupňovitý přesah mm. Protože podlahové prvky FERMACELL mají velmi malou roztažnost v důsledku klimatických výkyvů, provádějí se dilatační spáry teprve tehdy, když je délka místnosti větší než m. Podlahové desky FERMACELL v přehledu Díky nízké hmotnosti nejsou problémy se statikou. Konstrukce se systémem FERMACELL nabízí mimo jiné požární odolnost, zvýšenou zvukovou pohltivost a účinnou tepelnou izolaci. Na jakýkoliv problém ta správná deska.


Rovněž i pro podlahové vytápění. Při nerovnostech použijte. Suchý systém podlahového vytápění. Ještě donedávna bylo podlahové topení spíše luxusem s mnoha kompromisy. Moderní systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.


CZ z něj udělal efektivní, komfortní a dostupný zdroj vytápění. Už nikdy nepocítíte studenou podlahu. Může sloužit jako jediný zdroj tepla i jako doplněk pro vybrané místnosti.


Podlahové prvky se nejdříve lepí lepidlem naneseným na polodrážku a poté vzájemné spojí šrouby nebo sponkami.

Už během pokládky jsou podlahové prvky s opatrností pochůzné. Ať uvažujete o teplovodním či elektrickém podlahové vytápění , podlahové prvky fermacell s tím počítají a jsou na teplo od podlahy. Zásady správné a efektivní montáže. Použití desek FERMACELL v akustických konstrukcích.


Podlahové systémy FERMACELL - skladby, montáž, podlahové vytápění , detaily konstrukcí. Protože podlahy fermacell mají malou hmotnost, eliminují problémy se statikou, snadno lze s nimi splnit také současné požadavky na protipožární ochranu a akustickou i tepelnou izolaci. Není podstatné, zda jste laik či odborník – právě tady je pro Vás připravena zcela nová pomůcka pro navrhování podlah FERMACELL.


Díky polodrážkám u podlahových prvků je snadná samotná pokládka. Stačí pár minut a díky nové internetové aplikaci můžete sami snadno a rychle vytvořit návrh správné skladby konstrukce suché podlahy v systému FERMACELL. Podlahové vytápění se řadí spolu se stěnovým a stropním vytápěním do skupiny velkoplošného vytápění.


U velkoplošného vytápění tvoří otopnou plochu obvykle některá ze stěn ohraničujících vytápěný prostor - strop, stěna či podlaha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky