čtvrtek 21. prosince 2017

Geometrie kol ústí nad labem

Pneuservis Ústí nad Labem. Seřízení geometrie doporučujeme v pneuservisu, vždy po přezutí zimních pneumatik na letní a nebo v případě najetí do většího výmolu. Seřízení kol je nutné k tomu, aby se pneumatiky sjížděly rovnoměrně a nedocházelo k jejich deformaci. Nabízíme provoz pneuservisu a autoservisu a dále nabídka plnění klimatizací i výměny brzd a výfuků, olejů, autodílů, pneumatik i kol a disků či seřízení geometrie. Nyní se firma rozrostla o další služby.


Najděte nejbližší pneuservis nabízející geometrie kol ve vašem okolí v okrese Ústí nad Labem.

Laserová geometrie kol umožňuje rychlé a přesné sladění geometrie předních a zadních kol , odklony apod. Kontrola by se měla provádět při každé opravě podvozku čí řízení, ať již se jedná o opravu ramena, opravu nebo výměnu tlumičů, pružin, čepů, tyče řízení, manžety atd. Dále se laserová geometrie.


Nabízíme mytí, dotažení kol , sezónní uskladnění či zajištění ekologické likvidace. Přidat firmu do hromadné poptávky ZDEMAR Ústí nad Labem , s. Přijímání a vydávání kol ze servisu! Zákaz vstupu zákazníkům bez ochranných prostředků!


Máme pro připraven Minishop! Kola nebo doplňky, které máme skladem a pokud ne, budeme se snažit je pro vás sehnat.

Prodej a servis jízdních kol i cyklistických potřeb. Mimo jiné poskytujeme záruční a pozáruční servis, stavbu kol na zakázku, poradenskou službu při koupi kol , opravu drobných defektů na počkání. Prodám geometrii podvozku Optoplus 614M. Kontakt na pana, ktery to kalibruje predam ke geometrii.


Zjednodušeně řečeno geometrie kol , nebo-li geometrie náprav auta je seřízení osy jízdy vozidla tak, aby kola za jízdy měla k vozovce správný úhel. Některé servisy provádějí geometrii 3D systémem, který má široký úhel záběru a díky tomu je možné velice přesně naměřit všechny hodnoty geometrie vozidla. Naše myšlenka rychloservisu se zrodila za účelem uspokojení těch zákazníků, kteří nechtějí čekat hodiny, dny a týdny na opravu, výměnu či záměnu čehokoliv na svém automobilu a zároveň těch zákazníků, kteří by rádi za dobrou cenu dostali dobře odvedenou práci. Navíc provádí i nadstandardní služby, jako například mytí disků, opravy či lakování ALU kol nebo ekologickou likvidaci starých pneumatik. Do odvolání zkrácená provozní doba od 9. Slevomat: Geometrie kol.


Hlídat tyto nabídky Hledáme pro vás ty nejvýhodnější nabídky od našich partnerů. Doporučené firmy se stejnou nabídkou. Autoservis HEAS, Ústí nad Labem. Opravy všech značek aut, motorů, výfuků a elektroinstalace, měření brz tlumičů, geometrie , seřizovaní vznětových i zážehových motorů, výměny brzdových destiček a kotoučů, výměny tlumičů, spojkových lamel, repase alternátorů a startérů, výměny olejů a brzdové kapaliny. Rychle a precizně zabezpečíme výrobcem předepsané prohlídky, opravy či úpravy elektroinstalace, pečlivé klempířské opravy včetně přesného proměření karoserie, nebo prvotřídní lakování dílů i celého vozu, pneuservis a měření geometrie podvozku.


Náš autoservis 3o trading nabízí kompletní opravy, údržbu a pneuservis automobilů všech značek. Naše zkušenosti prověřila mnohaletá praxe ve značkových autoservisech Opel a Huyndai. Zdravíme vás, kteří jste právě otevřeli webové stránky oddílu SK CYKLOTOUR Ústí nad Labem.

Naši profesionálně vyškolení. Do oblíbených položek si lze uložit maximálně položek jednoto typu. Chcete-li přesto novou položku přidat, odeberte níže některou z již uložených. Chcete opravit váš spotřebič?


SERVIS - Ústí nad Labem , Ústecký kraj. Stačí vyplnit krátký formulář a zadáte nám požadavek na oparvu. Po přijetí objednávky, se s váni telefonicky.


Hotel v klidné části města Ústí nad Labem , ve čtvrti Střekov. Na hotelu je kulečník, stolní tenis, kola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky