pondělí 11. prosince 2017

Biolíh do krbu 10l

V katalogu nemáme podrobnější informace o Biolih 10l. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Prémiový švýcarský biolíh, bez zápachu a bez sazí. Hoří přirozeným plamenem bez sazí a zápachu, při hoření vzniká pouze oxid uhličitý a voda.

Druhá generace bio krbu bez kominu BOHEMA AF-21. Kvalitní biolíh do krbu neobsahuje žádné jiné příměsi, které tvoří saze a zapáchají. Biolíh levně zakoupíte ve velkém balení. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Palivo do biokrbu je převážně určeno pro spalování v moderních biokrbech. Při spalování je zcela bez zápachu a sazí.

Dodává příjemný modrožlutý plamen, který produkuje pouze COa vodní páru. Předností výrobku je zachování čistého ovzduší ve vytápěných prostorách. Náš bioethanol vydrží hořet až hodiny v závislosti na výkonu a typu biokrbu.


Díky bioalkoholu může biokrb hořet. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Výkon krbu na biolíh ovlivňuje také objem hořáku – například lihový krb s objemem litry by neměl přijít do místnosti menší metrů čtverečních. Lihový krb spaluje tzv. Pokud si ještě z hodin chemie pamatujete.


Design tohoto bio krbu si doslova zamilujete. Během okamžiku dokáže vytvořit kouzelnou a velmi příjemnou atmosféru. Díky tomu si pohodlí svého domova užijete ještě víc.


Do kanceláří či bytů můžete umístit speciální krb na biolíh. Takovýto krb je totiž úplně odlišný od krbu klasického. Má spoustu výho a tak jej můžeme umístit prakticky kamkoliv.


Naše palivo je určeno speciálně pro použití v biokrbech.

Obdržíte kanystry po 10L , celkem tedy 30L paliva té nejvyšší kvality. Obsahuje denaturovaný ethylalkohol, lehce vznětlivý, hoří bez zápachu a sazí. Líh obsažený v přípravku je vyroben z přírodních a tedy obnovitelných zdrojů. Nabízíme levné a kvalitní biokrby na biolíh.


Vaše zásilky jsou nadále standardně. Nepotřebujete komín, a přesto se můžete těšit z ohně v krbu. Krby od nás jsou vyrobeny výhradně evropskými producenty.


K biokrbům nabízíme kvalitní biolíh a veškeré příslušenství (dekorační polínka, aromata, reflexní ohniska a mnoho dalšího). Nekvalitní biolíh může při hoření vyluzovat nepříjemný zápach a podle svých preferencí se nechá pořídit také aromatizovaný biolíh , který při hoření dodává do interiéru naopak vůni příjemnou. Kapacita zásobníku na biolíh.


Tento údaj nám jednoduše udává, kolik bio lihu je možné do krbu nalít. Najdete si bio krb, který se bude hodit do vašeho interiéru, ať už ho máte v moderním, klasickém či rustikálním stylu. Jednotlivé modely designovým biokrbů se liší i svým celkovým provedením. Obecně rozlišujeme tři typy krbů na biolíh - závěsné, volně stojící a zabudované. Neméně oblíbené jsou i grily na biolíh.


Používá speciální palivo – ekologický biolíh a proto nepotřebují bio krby odvádět spaliny a pak je všechno jednodušší. Je to stejné, jako když vydechujete. Krb do bytu nevypouští žádné škodlivé kouřové spaliny a nepříjemné saze. Krby bez komína, vhodné i tam, kde nebylo možné kvuli kouři a zápachu mít doma krb.


Vzniká filtrováním biologického alkoholu. Jeho spalováním vzniká pouze vodní pára a oxid uhličitý. Krb na biolíh je možné mít v jakémkoliv interiéru.


CARLO MILANO je dekorativní, volně stojící krb, ideální především do menších prostor. Možnost umístění v interiéru nebo i na terase díky zasklení kolem plamene. Velice pěkná a efektivní dekorace.


Do krbu se prodává k hoření určený biolíh. Vhodný k použití do interieru! Lhůtu pro vrácení jsme prodloužili na dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky