pátek 29. prosince 2017

Čerpadla na vodu

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Ponorné alebo povrchové čerpadlá na vodu nachádzajú využitie pri zavlažovaní a polievaní, zásobovaní pitnou a úžitkovou vodou. S týmto typom čerpadiel je možné čerpať čistú alebo mierne znečistenú vodu. Pre dlhšiu životnosť doporučujeme hlavne v miestach s väčším obsahom piesku a kalov inštalovať filter na vodu.

Odčerpajte vodu z bazénov, jazierok a zaplavených pivníc rýchlo a efektívne s vysokokapacitnými odvodňovacími čerpadlami. Pri výbere čerpadla sa zamyslite, odkiaľ budete vodu čerpať. Samonasávacie čerpadlá, môžu byť použité aj ako záhradné čerpadlá. Používajú sa do klasických studní. Povrchové – čerpajú vodu iba do hĺbky metrov.


Odporúčame do vŕtaných studní. Na čo ďalšie sa zamerať Miera znečistenia prečerpávanej vody. Benzínové čerpadlo na vodu najde uplatnění všude tam, kde chybí stálá dodávka elektrického proudu.

Beznínová čerpadla nevyžadují náročnou montáž. Poháněno bývá obvykle jiným strojem– zpravidla nějakým motorem. V praxi se však běžně vyskytují i malá čerpadla (pumpy) na pohon lidskou silou. V našem e-shopu najdete širokou nabídku čerpadel a domácích vodáren pro Váš dům a zahradu. U každého druhu doporučení pro výběr a průvodce výběrem čerpadla.


Vybírejte si Čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Potřebujeme-li čerpat vodu z větší hloubky (kopaná studna), na větší vzdálenost nebo pod větším tlakem, použijeme tlaková čerpadla , která mají velkou dopravní výšku (výtlak). Pro čerpání vody z vrtu (vrtané studny) použijeme speciální čerpadla do vrtu, případně vřetenová čerpadla. Nejčastěji se využívají pro zásobování vodou, zvyšování tlaku, odčerpávání a přečerpávání nebo zavlažování a postřik zahrad.


Kvalitní ponorná čerpadla do studní a vrtů. Poradíme Vám s výběrem čerpadla. Z větších hloubek musíme použít čerpadlo ponorné. V naši nabídce najdete povrchová čerpadla horizontální a vertikální. Plovákový spínač slouží u čerpadla také jako ochrana proti chodu na sucho, který většinu čerpadel poškodí.


Samonsávacie čerpadlá nachádzajú využitie v zásobovaní vodu , čerpaní vody zo studní, ale tiež na prečerpávanie rôznych druhov tekutín, chemikálií, potravinárskych kvapalín a pod. Solární čerpadla pomáhají zajišťovat oběh resp. Táto sa stanovuje ako súčet zvislej sacej výšky čerpadla a ďalších odporov v sacom rade.


Zvislá sacia výška sa počíta od osi čerpadla (sacieho hrdla) po najnižšiu možnú hladinu v zdroji.

Základní funkce takových výrobků je zřejmá – přepravit vodu z bodu A do bodu B, ať už je to ze studny, bazénu, vodního toku či z jiné lokality. V závislosti na vašich požadavcích je zapotřebí volit ten správný druh produktu. Floriš – podmanila si vítr i vodu Florišovo čerpadlo umí přivést vodu do oblastí, kde už nějaké vrty nebo studny existují, ale nepoužívají se.


Většinou jsou otevřené, takže do nich shora padají nejrůznější nečistoty, od písku až po zatoulanou myš. Přinášíme Vám širokou nabídku plastových nádrží na dešťovou vodu , pro umístění květin či použití jako nábytek. V ponuke si môžete vybrať z renomovaných výrobcov ako AL-KO, Ebara, Pedrollo či Sigma, teda čerpadiel, na ktoré sa môžete spoľahnúť a vydržia dlhé roky! Ponorná elektrická čerpadla jsou využitelná pro přečerpávání čisté vody z nádrží, bazénů a sudů, nebo kalové vody ze zatopených prostor, septiků, sklepů atd. Slúžia na odčerpávanie vody a zavlažovanie a dopravujú rovnako čistú, ako aj silne znečistenú vodu.


Popri použití v záhrade môžete naše čerpadlá na čistú a znečistenú vodu využiť aj v pivnici na odčerpanie zaplavených priestorov. Vďaka ich silnému výkonu obstoja aj pri extrémnych nárokoch. Ponúkame pumpy na vodu v obľúbenom štandardnom prevedení, originálny nostalgický dizajn a ručné krídlové čerpadlá.


Pred výberom pumpy doporučujeme poznať výšku hladiny a hĺbku samotnej studne. Ručné pumpy sú schopné dopravovať vodu maximálne z hĺbky cca metrov. Pokiaľ je hladina nižšie, alebo hrozí, že voda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky