pátek 1. prosince 2017

Restaurace hotel bravo česká třebová

At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Složení jídelního lístku je rozmanité a nabízí více jak 1pokrmů české i mezinárodní kuchyně, rybí a steakové speciality, flambované pokrmy i regionální zajímavosti. Přes léto je pro Vás k dispozici i zahradní restaurace s udírnou a grilem.


Máme speciální dětský jídelní lístek a jiné zajímavosti pro děti jako je například dětský koutek na zahradě. Všechna jídla Vám rádi.

Doufáme, že zde naleznete všechny potřebné informace o naší nabídce. Rozvoz jídel možný dle dohody, Objednávky na tel. Komfortní hotel na Starém náměstí v České Třebové nabízí ubytování a stravování v restauraci, k dispozici je také salonek pro soukromé akce. Od ranní snídaně ve formě švédské stolu, přes střídmý oběd až po luxusní večeři doplněnou dobrou lahví vína.


Disponujeme místy v restauračním uspořádání, nebo 6-míst ve slavnostním uspořádání. Vítáme vás v naší restauraci, kde se snažíme vytvořit příjemné prostředí s dobrou gastronomií vhodné k setkávání s přáteli, pro pořádání vašich rodinných i jiných akcí. Prostor restaurace využíváme také jako galerii.


Retro restaurant U Kaple, tel.

Chata Maxe Švabinského Ko. V České Třebové jdete na jistotu, protože s námi vybíráte z těch nejlepších restaurací. Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně. Restaurace a kavárna EVA, tel. Ano, takhle jednoduché to je!


Cílem je zlepšit a zpříjemnit práci s webem. Přečtěte si více, nebo změňte nastavení. Budete-li pokračovat, vyjadřujete tím souhlas s našimi soubory cookie. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali. Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří.


Naopak mohou být nejvhodnějším místem na obchodní jednání nebo romantickou večeři. Reprezentativní prostory restaurace jsou pak velmi vhodné k pořádání soukromých či firemních akcí. Dlouhodobě osvědčená restaurace s bohatým výběrem jídel a nápojů s přiměřenými cenami.


Velmi ochotný personál. Vhodný pro rodinné oslavy, lze předem rezervovat salónek nebo stůl. Stylové zařízení, místa k parkování u hotelu.


Comfortable rooms, quality bathroom, good food and excellent served by friendly staff.

Jídla vám připravíme s sebou do menu boxů. Nabídka piv: Plzeňský Prazdroj 12°. Bravo - Staré náměstí 1 Česká Třebová. Photo Flickr photo Video QR code Street view. Firma Kavárna Eva byla aktualizována.


Každý pokrm před zařazením na jídelní lístek pečlivě vybíráme a zvažujeme jeho chuťovou harmonii. Se zahrádkou - Česká Třebová Zvláště v horkých letních dnech uvítáte podniky se zahrádkou. Vyberte si restauraci, hospodu, kavárnu či bar v lokalitě Česká Třebová , které nabízí venkovní zahrádku.


Letní večer strávený na takové zahrádce je požitkem, kterému většina z nás nemůže odolat. S rozvozem jídla - Česká Třebová Existuje mnoho případů, kde uvítáte, pokud vám jídlo někdo doveze domů nebo do kanceláře. Selská jizba Česká Třebová.


Nachází se ve čtvrti rodinných domů blízko do centra města, na vlakové nádraží i ke skiareálu a bikeparku Peklák. Se salonkem - Česká Třebová Ať už je to obchodní jednání, svatba, pohřeb či jiná rodinná sešlost, určitě uvítáte, pokud budete moci v restauraci či hospodě v lokalitě Česká Třebová využít salonku. Nabízíme seznam těch, které vám salonek mohou nabídnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky