pátek 1. prosince 2017

Compass vyhřívaný potah 12v grade

Compass vyhřívaný potah 12v grade

Ideální pro příjemnou jízdu v chladných ročních obdobích. Zapojení do běžné zásuvky automobilového zapalovače 12V konektorem. Udělejte si v autě pohodlí.


K provozu stačí jen připojit do 12V zásuvky a plynule navolit teplotu, kterou pohlídá termostat. Chcete doručit zboží do Česka? Compass vyhřívaný s termostatem 12V GRADE. Balení obsahuje ovladač, kterým lze plynule volit požadovanou teplotu.


Potah se zapojuje do běžné zásuvky automobilového zapalovače. Můžete mít ihned na prodejnách. Vyhřívaný potah disponuje univerzálním systémem upevnění. Zapojuje se do běžné zásuvky automobilového zapalovače 12V konektorem. Je vhodný pro všechny typy automobilů, připevní se sedadlu pomocí.


Tento vyhřívaný potah je vyroben z velice příjemného materiálu a má ovladač, kterým můžete plynule navolot požadovanou teplotu a naplno si užít vyhřívání. Univerzální systém upevnění, lze připevnit. Více informací od 6Kč.


Je ideální pro příjemnou jízdu v chladných ročních obdobích. Uživatelské dotazy a diskuze: Dobrý den. Je možné objednat toto zboží v levém i. Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká.


Potah sedadla vyhřívaný s termostatem 12V TEDDY přední: Kat. Spravte si v aute pohodlie. K prevádzke stačí len pripojiť do V zásuvky a plynule navoliť teplotu, ktorú postráži termostat.


Clona FROST na čelní sklo 2x 71cKat. Napájení zajišťuje 12V konektor do zásuvky automobilového zapalovače, délka kabelu 1cm. COMPASS Autopotah COMFORT.


Díky zabudovanému termostatu snadno nastavíte požadovanou intenzitu vyhřívání, ovládací panel je umístěn na přívodním kabelu. Kč (3EUR) Karbonové vyhřívaní sedade. Deka ochranná do auta pro psa PRIME EAR 137x146cKat.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Venku mrzne až praští a vy nasedáte do svého podobně promrznutého vozu. Dnes již není problém automobil relativně rychle vyhřát, ale pokud si chcete ještě o podstatný stupínek zkvalitnit a zpříjemnit jízdu, skvěle vám poslouží vyhřívaný potah. Mysleli ste vyhrievany potah sedadla s termostatem 12v compass ? Vyhrievaný poťah na sedadlo s termostatom 12V COMFORT U. Vhodné pro všechny typy automobilů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky