úterý 19. prosince 2017

Termostatická hlavice stupnice

Jednoduchým pootočením na požadovanou hodnotu změníte teplotu. Instalace je stejně snadná jako ovládání. Vybraná termostatická hlavice má v sobě vestavěné čidlo s kapalinou pro snímání aktuální teploty. Lze ji nainstalovat vodorovně i svisle. Jak termostatická hlavice funguje si nejlépe ukážeme na kuchyni.


Termostatická hlavice stupnice

Bez použití hlavice s termostatem byste měli v kuchyni při vaření nesnesitelné horko. Díky tomu, že má hlavice termostat, dokáže reagovat na změnu tepla a udrží v místnosti stálou teplotu. Jak již bylo zmíněno, termostatická hlavice obsahuje stupnici s čísly. Stupnice některých termostatických hlavic obsahuje číslo 0. Při otočení termostatické hlavice na číslo dojde k. Procˇ pouzˇívat termostatické hlavice ? Ru˚znézdrojetepla,napˇ.


Vysoká uzavírací síla, nepatrná teplotní hystereze, optimální doba uzavírání. Představuje doplněk termostatického ventilu, který je vlastně základem celého systému, který umožňuje ovlivňovat průtok otopného média. Pro jednotlivé dny a denní dobu nastavíte požadovanou teplotu. Hlavice pro radiátory) Hodnocení produktu: (). V noci Ize energii na vytápení šetřit přivřením hlavice o jeden dílek stupnice.


Termostatická hlavice stupnice

Ráno pak paměťová ryska pomůže opět najít původní normální nastavení. Na doraze sa automaticky aktivuje bajonetové upevnenie a termostatická hlavica je v stabilnej polohe. Hlavní náplní této páce pak je návrh za řízení, které by ov ěřovalo funk čnost a správný chod TRV a hlavice. Poradíme, ako s nimi ušetriť viac. Termostatické hlavice sú výhodné riešenie.


Prověřeno a schváleno dle EN 215. Jednoduchá termostatická hlavice slouží k dosažení optimální tepelné pohody v místnosti. Dle nastavené hodnoty požadované teploty ovládá hlavice radiátorový ventil a tím reguluje průtok média v otopném tělese. Pokud se teplota v místnosti změní.


Termostatická hlavice stupnice

Ovládací krůžek na ručním ovladači umožňuje lehké a přesné nastavení požadované hraniční teploty. Odchylky od požadované hodnoty okamžitě vyvolají změnu zdvihu ventilu, čímž dochází k odpovídající změně objemu teplé vody vstřikované z okruhu kotle. Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28. Pro správnou funkci hlavice je třeba zajistit volné proudění vzduchu okolo hlavice s teplotním čidlem.


Výsledkem je konstantní pokojová teplota podle požadované hodnoty. Barva: bílá Rozsah nastavení: 6°C – 28°C. Kapalinové čidlo reaguje na odchylky od požadované teploty, která je nastavena na termostatické hlavici.


Termostatická hlavice stupnice

Od výrobce Luxor na e-shopu Panfitinka. Regulace teploty 6° ÷ 30°C. Kvalitní termostatické ventily a termohlavice k radiátorům. Rychlá a bezpečná doprava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky