pátek 22. prosince 2017

Salus navod

Na stránce neleznete návody a manuály na Salus v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Na stránke nájdete návody a manuály na Salus v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf. NÁVOD K OBSLUZE PROGRAMOVATELNÉHO TERMOSTATU SALUS T1SALUS 097B - PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR TEPLOTY S TÝDENNÍM PROGRAMEM A BEZPOTENCIONÁLNÍM KONTAKTEM (0-230V) Děkujeme Vám, že jste si koupili náš termostat. Bude Vaší rodině sloužit po léta a výrazně sníží Vaše náklady na energii.


ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku.

Automaticky nastavujete teplotu v místnosti na komfortní hodnotu – v době, kdy jste doma, a na nižší teplotu – v době, kdy jste pryč nebo spíte. Termostat je třeba naprogra-celkem devět programů. This feature is not available right now. Please try again later. Forgotten your password?


Not registered an account yet? REGISTER Bookmark this login page. Vaše aktuální přihlášení do portálu umožňuje zobrazit pouze náhledy jednotlivých stránek.

Click here to see common questions relating to products RT310i, iT5and SALUS Smart Home range. I am a heating engineer and fit many Salus RT5thermostats which is the model down from this. Wanted to install an iT5for some time now and finally did today.


Love the display, super impressed with the app. I dont know why people in the industry are not raving about this device? Its superb, its cheaper than the rivals, i will now be.


Najdete je v českém jazyce a ke stažení ve formátu pdf. Všechny manuály u nás jsou zdarma. SALUS 0je vzhľadem ke svému širokému využití univerzální programovatelný termostat s beznapěťovým kontaktem, vhodný k regulaci všech typů kotlů, elektrických přímotopů, spíná zařízení od 0-230V s maximální zátěží 5A. Má podsvícený displej oranžové barvy.


Prodej termostatů a regulační techniky značky SALUS Controls. Soubory cookies nám pomáhají řídit obsah stránky a reklamy tak, aby vyhovovaly vašim představám. SALUS 091FL Váš nový termostat bude vaší rodině sloužit řadu let s výraznou úsporou na nákladech za energii. Veliký LCkterý zobrazuje řadu údajů,umožňuje ovládání bohaté funkční výbavy stisknutím tlačítka. Před použitím termos-tatu si prosím pozorně pročtěte tuto příručku.


SEZNÁMENÍ S VAŠÍM TERMOSTATEM. Je to technologická a distribučná spoločnosť zameraná na poskytovanie riešení v oblasti tepelných a obnoviteľných zdrojov energie zákazníkom v celej Európe.

Vážený zákazník, objednávky prijaté po 21. Prajeme príjemné sviatky. Otevřít v mapách. Disponuje přehledným podsvíceným displejem možností nastavit teplotu přesností °C. Nájdete ich v slovenskom jazyku a na stiahnutie vo formáte pdf.


Všetky manuály u nás sú zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky