pondělí 4. prosince 2017

Ejektor výpočet

Ejektor je zařízení, jehož úkolem je doprava tekutin potrubím. Vzhledem se podobá potrubní armatuře a má analogickou funkci s čerpadlem. Zdrojem hnací energie je primární (pracovní) tekutina. Z toho důvodu se mu také říká „proudové čerpadlo“. Ejektory jsou rozděleny podle druhu a skupenství hnací a hnané tekutiny.


Klíčová slova: ejektor , proudové čerpadlo, odsávání odparky,. Dále následuje výpočet pro návrh ejektoru typu kapalina-kapalina pro. Představujeme nový vakuový ejektor ZKnavržený s ohledem na požadavky zákazníků a energetickou efektivitu. Výpočet času odsátí pevného objemu ejektorem.


Ejektory Sterling SIHI jsou používány tehdy, když dosažitelné vakuum od kapalinokružných vývěv je nedostatečné a když provoz kapalinokružných vývěv je ohrožen kavitací. Ejektor chrání vývěvu před kavitací i při dosažení závěrného bodu, kdy na sání vývěvy je nulový průtok. Při klidovém tlaku na sání p01=71kPa dochází k výtoku ze sání ejektoru. Vodní ejektor je složen z vtokového hrdla s hnací tryskou, sacího koše a difuzoru.


Do vtokového hrdla přiváděná voda vytváří podtlak, kterým je přisávána voda přes sací koš. Množství čerpané vody je závislé na manometrické výšce a na hnacím tlaku vody. Avšak po podrobném prozkoumání jsme zjistili několik odlišností.


Pojďme se teď s těmito výpočty seznámit. Dodávka produktů - Podtlakové ejektory a Kompresory, zesilovače a vývěvy pro pneumatické systémy do hodin od evropského top distributora v oblasti Mechanické produkty a nástroje. Teória o kompresoroch a stlačenom vzduchu.


Výpočty, grafy, tabuľky, zákony na Kompresory info. Informácie zo sveta kompresorov. Merania tlakový rosný bo spotreba stlačeného vzduchu. Liší se proto účinností a určením pro rozdílné aplikace. Myšlenka použít ejektor s vysokým výkonem je jistě dobrá, ale ještě než objednáte, měli byste dobře zvážit, jaké budou náklady na provoz.


Detail položky - základní - Ejektor EJEKTOR DP - kó j. V dole se ale může změnit situace a výpočet by nemusel. Proto je zapotřebí provést zásah do soustavy tak, aby se tlakové podmínky před. Ak sa použije vákuový ejektor s monitorovaním vákua cez snímač a integrovaný spätný ventil, potom stačí generovať vákuum len v čase, keď klesne pod vopred stanovenú hodnotu (čím sa spotrebuje menej energie).


Kým vákuum v systéme zostáva nad nastavenou hodnotou, vákuový ejektor je v záujme úspory energie deaktivovaný. Obdobně jako varianta při samostatném ohřevu užitkové vody byl použit regulační prvek regulovatelný ejektor , stejně tak v kombinaci s otopnou sekcí je možné takové řešení. Napadá mne cosi jako ejektor (nebo injektor?) kde by studený vzduch foukaný ventilátorem nasával do komína teplý kouř z topeniště.


Podobně jako u parních lokomotiv kde pára z válců poskytovala tah z topeniště. Ale podrobnosti po mně nechtěj. Já svého času koupil kladiva v OBI, tuším CMI a točil je na reklamace, abych měl vždy jedno funkční. Me je fakt jedno co si myslis.


Zajimalo me jen rezerva a pneuservis. Optimálny priemer potrubia z hľadiska nákladov. Druhy pripojenia spotrebičov na CZT, tlakovo závislé, tlakovo nezávislé, výhody a nevýhody.


SMC je globálním lídrem trhu v oblasti průmyslové automatizace s pneumatickými a elektrickými systémy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky