úterý 5. prosince 2017

Tepelné zářiče na terasu

Plynové tepelné zářiče jsou vhodné na terasu , pod pergolu, do altánu, na balkon nebo do zimní zahrady. Kde dále najdou uplatnění? Sluší zkrátka různým venkovním prostorám. Vzpomínky na teplé letní večery pod pergolou či na terase nás nutí vymýšlet varianty, jak si chladnější období užít již teď.


Jsou vhodné na topení všude tam, kde není možnost otevřeného.

Tepelné plynové zářiče jsou plynové zářiče na propan-butan nebo zemní plyn, určené pro vytápění venkovních, dobře větraných prostor. Tepelné zářiče - plynové a elektrické infračervené zdroje tepla pro váš dům, balkon nebo terasu. A na jaře můžete zase brzy začít pobývat venku i večer. V podvečer a večer dá člověku větší námahu se venku zahřát. Už k tomu nepomáhají sluneční paprsky, takže musí nastoupit jiný zdroj tepla.


Přestože je konec léta ještě v nedohlednu, už dnes rozhodně nebude od věci podívat se na výrobky, díky kterým si můžete prodloužit období dlouhých večerů strávených venku. Ideální na terasu , balkon, verandu nebo zahradu! HAGAS servis v centru města Louny.

Zde si lze mnoho produktů z naší nabídky prohlédnout na vlastní oči a tzv. Pro zákazníky jsme zde k dispozici každý pracovní den. Více infromací v kontaktech.


Venkovní tepelné záříče se řadí mezi mobilní plynová topidla. Z naší nabídky si lze vybrat z několika druhů jakou jsou stolní zahradní topidla, plynová kamna, plynové topidla Meva v různých variantách a provedení. Vybirte si z naší nabídky: Topné zářiče Velamp , topné zářiče Hecht , topné zářiče Einhell , topné zářiče Bima r, topné zářiče Reer , topné zářiče Ardes a mnoho dalších. Také máte rádi sezení na terase nebo v zahradě?


A znáte ten pocit, když vám chvíle klidu nebo zábavy s přáteli ukončí rychlý nástup chladu? Plynové nebo elektrické zářiče vás spolehlivě obklopí teplem, aby vás už nic nerušilo. Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem, někteří přepravci přistoupili k mimořádnému opatření a zrušili možnost zasílat zboží NA DOBÍRKU. K platbě je možné využít platební brány nebo formu zálohové fakturu.


Nejprodávanější tepelné zářiče a přímotopy. KVALITNÍ NĚMECKÉ PLYNOVÉ A ELEKTRICKÉ ZÁŘIČE. Jsme výhradní dovozce tradiční německé značky ENDERS pro ČR, provádíme záruční i pozáruční servis, prodáváme náhradní díly k plynovým zářičům i elektrickým topidlům značky Enders.


Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři,s odvoláním na usnesení vlády ze dne 15.

Zároveň Vás chrání před větrem, nízkým sluncem nebo například před prachem z ulice. Markýza se rozvine automaticky během několika okamžiků. Použitý materiál je velmi. Tepelný plynový zářič s reflektorem o cm.


Výška topidla až 2cm. Pro bezproblémový zážeh je zde piezo zapalování. Technologie Smart-Tech s výkonem kW snižuje množství spotřebovaného plynu o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky