čtvrtek 28. prosince 2017

Chladič vody

Populární model chladiče vody je k dispozici v několika barvách, což uživateli umožňuje vybrat zařízení pro svůj interiér. Chladiče TRUCKBUS. Stolní vodní chladič je klasická verze dávkovače balené vody. VZDUCHEM CHLAZEN SE ŠROUBOVÝM.


Chladič vody

CHLADIČ VODY S ODSTŘEDIVÝM. Ceny, promo akce a dostupnost. Ochladiť vodu si môžete už priamo na prívode pitnej studenej vody alebo na prívode filtrovanej vode, regulovať si výstupnú teplotu v rozmedzí 6-12°C. Vysoký výkon a kvalitné prevedenie vám dá istotu, že máte vyriešenú chladenú. Montáž je priamo pod drez alebo kamkoľvek si budete priať.


Funkcia chladiča je odstránenie prebytočného tepla z motora a jeho vypúšťanie do ovzdušia. Táto súčiastka je súčasťou chladiaceho systému motora. Jedinou výhodou tohto typu.


Chladič vody

Naše firma se zabývá prodejem EGR MODULŮ a chladičů pro automobilový průmysl, stavební, zemědělskou a manipulační techniku. Prodáváme nové a repasované chladiče vody , vzduchu a klimatizace pro nákladní auta a autobusy světově proslulých značek a výrobců s benzínovými i dieslovými motory. Pro zajištění cirkulace média přes chladič. V případě že si nejste jistí jaký chladič vybrat, neváhejte se na nás obrátit. Naši zkušení technici vám fundovaně poradí a pomohou s výběrem.


Pokud budete vybírat chladič vody a vzduchu sami, zjistěte si přesné rozměry a OEM číslo. Jednotka plug-and-play CWC-C450MLT má kompaktní design. CWC-C450MLT je kompaktní chladič vody s integrovaným kondenzátorem a chladící kapacitou 4. Je to úspora místa a snadné sestavení.


CWCH-M1je kompaktní vodní nebo glykolový chladič s integrovaným kondenzátorem. Tato chladicí jednotka je navržena k chlazení s akumulací ledového nebo ohřívače vody. Může být použita k chlazení (nebo ohřevu) piva, cideru, lyofilizačních vín nebo topné kaše.


Výstupní teplota vody 5–10°C s možností regulace. Tento web využívá k některým funkcím, jako je přihlašování, analýza návštěvnosti nebo personalizece reklam, soubory cookie. Porovnání nabídek chladič vody v českých internetových obchodech.


Chladič vody

Nejlevnější chladič vody. Výsledky vyhledávání cen zboží v českých internetových obchodech na dotaz chladič vody. Prebytočné teplo za vo väčšine prípadov odvádza do okolia: vzduchu, alebo vody. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze , nesmí být kopírovány. Každý chladič klimatizácie HART má hliníkové.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky