úterý 12. prosince 2017

Plynoměr g4

Malý membránový plynoměr pro fakturační i podružné měření spotřeby běžných plynů. Dodává se se šroubením, lze dodat i bez šroubení nebo s atestem. Cena plynoměru je uvedena bez. Pouze pro podružné měření.


K personalizaci obsahu, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média a analýzy.

Možnost osazení NF snímačem pro dálkový přenos údajů. V předním panelu je instalován impulsní modul PU1-GSx pro dálkový odečet. Pro sledování průtoku a spotřeby plynu jsou určeny měřící přístroje nazývané plynoměry. Ještě před výběrem konkrétního typu plynoměru je nutné si dobře rozmyslet, zda-li chcete měřené hodnoty odečítat přímo v místě odběru nebo je přenášet na internet - k získání informací o aktuální spotřebě plynu vám pak bude stačit počítač nebo.


Všechny plynoměry řady UG je při pořízení možné touto mechanickou kompenzací vybavit. Membránový plynoměr s roztečí hrdel 1mm určený k měření spotřeby zemního plynu, dalších topných plynů a vzduchu. Skříň plynoměru je vyrobena z ocelového plechu s antikorozní úpravou ( epoxidovaný polyesterový práškový nátěr).


How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02.

K dodání i ve verzi s teplotní kompenzací. Přední panel je přizpůsoben k instalaci impulsního modulu pro realizaci vzdáleného odečtu. Kompaktní membránový plynoměr pro měření průtoku zemního plynu, svítiplynu, propan-butanu, dusíku, vzduchu a dalších inertních plynů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Určen pro měření protečeného objemu a průtoku zemního plynu, svítiplynu, propan-butanu, vodíku, dusíku, vzduchu, inertních plynů. Tyto plynoměry mohou být osazeny snímači impulzů k dálkovému odečtu plynu. Plynoměr D (G2– G650) Výroba ukončena 1. Skládá se z dvoukomorové měřící jednotky.


Každá z komor obsahuje ohebnou a plynotěsnou membránu, která se pohybuje díky rozdílu vstupního a výstupního tlaku. Odečtový systém AVE podporuje chytrý plynoměr AEM GEUS. Za příplatek možno dodat nerezová dvířka. Dvojité komory jsou vybaveny pružnou a plynotěsnou membránou, která se pohybuje rozdílem mezi vstupním a výstupním tlakem.


Plyn vstupuje do jedné strany membrány, zatímco na druhé straně prochází samostatným portem na. V naší nabídce naleznete špičkový plynoměr Gči God výrobce Premagas, které jsou vhodné do domovních i bytových jednotek. Pokud žádáte přesnou a dlouhodobou stabilitu přesnosti měření, u nás si zkrátka a dobře vyberete. Dále se velmi často užívá skříň s označením malá PM kdy je skříň ustavena přední částí na podezdívce plotu, která je vyšší než 2mm.


Skříň střední i malá jsou vhodné i pro plynoměr Gs roztečí 2mm.

Při vyšší podezdívce plotu lze použít skříň super malou PSM jen pro plynoměr Gs roztečí. Fakturační stanovené měřidlo. Media: suchý zemní plyn, svítiplyn, propan, butan, netečné plyny dle seznamu DVGW - pracovní list G 260. Upozornění Před montáží zkontrolujte zda plynoměr nebyl při přepravě poškozen. Chytrý plynoměr je elektronické zařízení, které dokáže zaznamenávat spotřebu odebraného množství plynu a odesílat automaticky tato data na centrálu ke zpracování za účelem monitorování a vyúčtování.


Nabízíme kvalitní plynoměry na měření objemu a spotřeby plynů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky