středa 27. prosince 2017

Kapalina do klimatizace auta

Primární princip je snížit bod mrznutí (v zimě) a současně zvýšit bod varu (v létě). Větší a novější auta bez klimatizace už jsou podle něj obtížně prodejná, obzvláště pak teď ve vrcholném létě. Pokud si dnes někdo koupí vůz velikosti Octavie bez klimatizace , za pár let ho zaručeně prodá s velkou ztrátou,“ vysvětluje. Ještě předloni se podle něj za vůz s klimatizací připlácelo v bazaru.


Jde o zabarvené kapaliny, které se nalévají do chladiče, centra chladícího systému automobilu. Chladící kapaliny do auta ochlazují motor při jeho zahřívání.

Kapaliny jsou celoročně využitelné, můžete je použít nehledě na roční období a udržovat svůj vůz v tom nejlepším stavu. Povinná informace k EET. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Brzdy jsou nejdůležitějším prvkem auta.


U auta , ze kterého se ztrácí chladicí kapalina při vypnutém motoru, je nejspíše na vině právě uzávěr, který neudrží předepsaný tlak (obvykle mezi – bar). Pokud se vám motor přehřívá kvůli nadměrné zátěži (např. po přejezdu dlouhého strmého stoupání, nebo při tažení těžkého přívěsu), je obvykle lepší zastavit na krajnici, otevřít kapotu a.

Tedy při nasednutí do rozpáleného auta postupně snižujte teplotu a před ukončením jízdy postupně navyšujte. Prudké změny teplot mají za následek nejen rýmu, ale také nepříjemný zánět dýchacích cest a středního ucha. S dezinfekcí klimatizace nečekejte na zápach připomínající zatuchlinu. Existuje postup, jak při koupi auta vyzkoušet, zda klimatizace dobře funguje? U mechanické klimy musí po zapnutí tlačítka do několik vteřin začít foukat nápadně chladný vzduch.


V okamžiku sepnutí kompresoru byste měli navíc zaznamenat pokles výkonu motoru, prostě změnu zvuku, měla by se pohnout i ručička otáčkoměru, říká Oldřich Vacek. Kupte si kapaliny do chladiče, antifreeze - náš eshop ProdejOlejů. Vybírejte ze široké nabídky olejů, autochemie nebo autokosmetiky.


Pro odlišení se chladicí kapalina barví umělými barvivy, ale optimální je orientovat se podle typu. Stačí dolévat jen buďto obyčejnou vodou nebo vodou destilovanou! Potom jedenkrát ročně před zimou změřit do kolika °C je.


Jedenkrát za roky zelená ,modrá,vyměnit ,další oranžová, růžová směs 1xroků. Všeobecně starší s cyklem výměny roky se navzálem moho mísit stejně jako 5-leté mezi sebou navzájem,ovšem tříleté a pětileté již mezi sebou nelze mísit! Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Jedná se o speciální koncentrovanou chladící kapalinu na bázi monoetylenglykolu s antikorozními přísadami.


Celoročně chrání chladící systém motorového vozidla proti působení mrazu, přehřátí i před korozí. Je to běžný jev a silné pochybuji, že vám uniká náplň. Každopádně při jarní nebo zimním plnění klimatizace zjistíte kolik od minulého plnění uniklo.

Přebytečné teplo je opět odváděno do venkovního prostředí pomocí ventilátoru. V poslední fázi je již zkondenzovaná kapalina přivedena pod tlakem do výparníku, kde se rozpíná, čímž dojde k jejímu okamžitému ohřívání a odpařování. Tento efekt ovšem prudce zchladí výparník, u kterého je umístěn ventilátor. Zabýváme se prodejem, montáží a servisem klimatizací do budov a také transportního chlazení. Vážení zákazníci, náš ESHOP je plně v PROVOZU.


Naše kamenná PRODEJNA v Ostravě má OTEVŘENO dle otevírací doby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky