středa 13. prosince 2017

Protherm rejnok havarijní termostat

V naší bohaté nabídce jistě naleznete spolehlivý havarijní (kontrolní). PROTHERM izolace výměníku REJNOK 2Kč s. Běžné levnější nebo starší kotle využívají. Bylo mi řečeno, že pro kotle.


Odpověděl jsem si sám, tím, že jsem termostat koupil a připojil.

HDO, snímač tlaku a havarijní termostat. Rejnok - Servisní podpora Protherm Rejnok Servisní podklady pro instalaci a provoz kotle - K v. Obsah Charakteristika a vybavení kot. Pro-therm controls is a supplier of thermostats , humidity controls, level switches, PT1and thermocouple sensors, timers, temperature alarms, data loggers, trace heating cable. Supplying OEMs, engineers and end users.


UK agent for several manufacturers offering competitive prices and technical back up from years of experience. Protherm Rejnok vlastním, sice s klasickým drátovým termostatem, ale funguje to jako každý jiný moderní kotel. V termostatu je relátko, které propojí okruh 220V z kotle.

Dobrý den, mám doma el. Celou zimu šlapal bez problémů. Nyní nechce spínat a topit. Kotel je řízen spínačem HDO. Celý kotel je normálně v provozu.


Světýlka svítí, ale při otočení termostatu na kotli se ozve jen slabé lupnuti, ale nerozjede se čerpadlo ani topení. Havarijní termostat má v kotli funkci pojistky v případě, že selže termostat provozní. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu.


Záruku na výrobek poskytujeme pouze při instalaci odbornou servisní firmou. Schéma elektrického zapojení kotle REJNOK – K TS tlakový snímač bar HT havarijní termostat 1°C PT provozní termostat max. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Jak vyřešit poddimenzovaná relé v kotli Protherm ? Nemá někdo zapojení řídící desky elektrokotle Protherm Rejnok 12? Nemáte někdo manuál a schema zapojeni elektrokotle fy Elektroinstal? Může být u kotle dvojzásuvka?


Jaký stupeň krytí stanovit pro rozvaděč v kotelně?

Pre maximálnu úsporu nákladov a optimálnu prevádzku, konzultujte výber vhodného vykurovania s vaším montážnym a servisným technikom (sieť partnerov Protherm ). Provozní termostat max. Pokud je vadný nereaguje na nastavenou teplotu a zachraňuje to havarijní termostat. Závada se může navíc projevit 1x z 10.


Je to pojistka proti závadě provozního termostatu. Při závadě může vypínat dřív. Technici z Prothermu mi vysvětlili, že může dojít k jejímu poškození a není nutné ji sundavat, protože fajfka je shora prostupná pro šroubovák.


Spoľahlivé riešenia Protherm pre vykurovanie a ohrev vody – plynové kotly, elektrické kotly, solárne systémy, či regulátori.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky