pátek 22. prosince 2017

Regulační klapka čtyřhranná

Regulační klapka čtyřhranná

Listy klapky jsou opatřeny silikonovým těsněním. Klapka není klasifikována jako vzduchotěsná. Hliníková regulační klapka čtyřhranná RKALM. Kombinovaný přívodní a odvodní. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Regulační čtyřhranná klapka. MLKR s ručním kovovým ovládáním se používá pro jednorázové. MLKR-S se používá k uzavírání jednotlivých větví vzduchotechnických systémů. Ovládá se ručně nebo servomotorem. Informace k eet Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Ozubená kola jsou umístěna vně vzduchovodu. Tato klapka neumožňuje zcela uzavřít trasu, slouží poze pro zaregulování systému. Rám je opatřen standardními přírubami Presp. P3 soukolí a osy jsou vyrobené z plastu. Odsavače par, odlučovače tuku a. Náš e-shop funguje bez omezení.


Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Uzavírací a regulační čtyřhranná klapka. Vyrobená z hliníkových profilů, listy opatřeny těsnícím profilem.


Filtrace OK-Filtrační box OK-FB. Náhradní filtrační vložka NFV. Flexibilní hadice Aludec Classic 10m HAC. D Sonodec Classic 10m HSC. Elektrická vzduchová klapka KRA 1průměr 160mm pro instalaci do kruhového větracího a ventilačního potrubí.


Regulační klapka čtyřhranná

Tělo a list klapky jsou. RKKTM 1- regulační klapka kruhová těsná slouží k regulaci průtoku vzduchu nebo k těsnému uzavření kruhového potrubí pomocí škrcení průřezu. Standardně se vyrábí v níže uvedeném provedení, nadstandardně je možné regulační klapku vyrobit podle konkrétního požadavku. Hranatá regulační klapka. Anemostat s vířivým výtokem vzduchu a nastavitelnými lamela.


Sídlo společnosti se nachází v Černé Hoře okres Blansko, výroba je umístěna v Brně na ulici Křenové 19. Pracov-ním médiem je voda, vzduch, plyn, mořská voda a jiné pracovní látky. Používá se v sekundárních a pomocných okruzích jaderných elektráren mimo hermetickou zónu. Kovová regulační klapka mechanická pro vzduchotechnické kovové potrubí průměru 1mm z pozinkovaného plechu, slouží k zabránění zpětného proudění vzduchu mechanickou klapkou s regulací úhlu. Všechna práva vyhrazena.


Regulační klapka čtyřhranná

Dnes manžel odmontoval ventilátor na záchodě a zpětná klapka chybí, myslíte že bude stačit koupit ventilátor ze zpětnou klapkou , nebo se to musí řešit nějak jinak ? Těsná plastová zpětná klapka OE100. Hodnoty bodu zvratu jim umožňují širší regulační rozsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky