čtvrtek 28. prosince 2017

Specialista na chorvatsko

Jsme součástí cestovní kanceláře TRAVEL FAMILY. Vyberte si skvělou rodinnou dovolenou! Bosna a Hercegovina Neum.


Vážení klienti, milí přátelé,na základě usnesení Vlády České republiky z 7. INFORMACE K SITUACI KORONAVIRU – NOUZOVÝ STAV V ČR.

Nouzovém stavu není možné v současné době uskutečňovat zájezdy. Travel Family je stabilní a silná cestovní kancelář, která se svým obratem dosahujícím mld korun řadí do sedmičky nejúspěšnějších českých cestovních kanceláří. Fotogalerie, užitečné informace, katalog a on-line rezervace zájezdů. U nás si vyberete apartmány přímo u pláže.


Sami si zvolíte den příjezdu i odjezdu a vyhnete. Staying inspired during the COVID-pandemic: Groups for inspiration and financial.

Objednávka tištěného katalogu. Na ostrově najdeme klidné zátoky a zálivy v okolí města Pag a Novalja a rovněž u menších osad Šimuni, Mandre a Straško na jihozápadním pobřeží. Ostrov nikdy nebyl přeplněn turisty. Současná situace na trhu cestovního ruchu v České republice je v důsledku krizové situace COVID-také krizová. Jsme všichni, cestovní kanceláře i jejich zákazníci, v mimořádné situaci, kterou bohužel nikdo neočekával a která nemá v české ani evropské legislativě žádnou oporu.


Dalmatour vám nabízí levné ubytování v soukromí i apartmánech již 15. Turistická oblast Dalmácie je proslulá neporušenou krásnou přírodou se subtropickou vegetací, bohatstvím kulturně historických památek, a také svým obyvatelstvem, které. Spojení na ostrov zajišťuje trajekt z Prizny na pevnině do Žigljenu na severovýchodním pobřeží ostrova. Vlastníme zde svůj penzion s restaurací, které provozujeme.


V průběhu letní sezony se tak z členů naší rodiny stávají delegáti, kteří osobně pečují o zákazníky na Cresu. Autobusové zájezdy a široká nabídka LAST MINUTE. Webová prezentace cestovní kanceláře Aquarius Adriatic. Chorvatsko ubytování v soukromí.


Na tento zájezd se vztahují následující slevy: sleva z ceny zájezdu, při rezervaci do 15.

Velký výběr apartmánů, hotelů a turistické informace o všech destinacích na Jadranu. Klienti mohou využívat nabídky autobusové dopravy, kterou smluvně zajišťuje BUS LINE, individuální i letecké dopravy. Specializujeme se na celou oblast Makarské riviéry a nabízíme širokou škálu hotelů, penzionů, apartmánů a ubytování v soukromí. Komplex bungalovů Trim je situován nedaleko hotelu Arkada. Datum odjezdu Datum návratu Doprava Strava Ce.


Jedná se o nové, velmi pěkné, moderně zařízené čtyřlůžkové apartmány. Jaderské moře udivuje svou průzračností a možnosti výletů i aktivit takřka neberou konce. Společnost ALEXANDRIA REAL s. Vnitřní schodiště vede na horní podkrovní podlaží, kde je galerie, předsíň, menší ložnice a koupelna.


Apartmán je orientovaný na jižní stranu, náleží mu sklep v suterénu a jedno vyhrazené venkovní parkovací místo. Je vybaven klimatizací, venkovními žaluziemi, satelitní anténou, portafonem a instalací pro telefon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky