pondělí 11. prosince 2017

Dětské elektrické motorky

Bezpečné auta pro děti. Dětské elektrické motorky se chovají jako opravdové stroje. Buďte si jisti, že přinesou spoustu zábavy na několik let a určitě se jen tak neomrzí. Vyrazte s dětmi do terénu na elektrické dětské motorce a užijte si spolu báječnou legraci.


Dětské motorky pohání silná a výkonná baterie s dlouhou výdrží.

Dětské čtyřkolky pohání silná a výkonná baterie s dlouhou výdrží. Nastartuj motorku, sedni si za řídítka a jeď. Míhá se okolo tebe krajina, okolojdoucí se za tebou otáčejí a svorně tvou motorku obdivují.


Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Hodnocení produktu: (Průměrný) recenze. Na své si přijdou i malí motorkáři!


Spolu s elektrickými autíčky, dětskými čtyřkolkami a traktůrky patří motorky na špičku hraček pro děti.

K výběru jsou dvě možné varianty - elektrické motorky s jedním motorem a motorky se dvěma motory. Jednomotorové elektrické motorky jsou cenově. Dvojkolky (s přídavnými kolečky) nebo čtyřkolky. Obvyklá nosnost motorek je maximálně kg. Doba jízdy na jedno nabití je většinou 5–hodiny.


Na výběr máte buď klasické, 2-kolové motorky nebo tříkolky. Tříkolky jsou také vlemi atraktivní – a nejen pro kluky. Najdete také několik hezkých tříkolek pro menší děti a. Prodavame detske ctyrkolky motorky poradíme můžete si vyzkoušet. Mame elektricke i benzinove vse sestavene. Staci zavolat na sms neodpovidam.


Doručíme do - hodín. Každodenní akce a slevy. Detské motorky s elektrickým pohonom za najlepšie ceny. Doprajte svojej ratolesti zážitok z jazdy.

S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Motorky na elektrický pohon své řidiče uspokojí divokou jízdou, a zároveň naplní dobrým pocitem, že jejich stroj prakticky neškodí životnímu prostředí. Navíc jsou bezúdržbové, mají vysokou akceleraci a levný provoz. Elektromotorky se dělí na. A právě do terénu se skvěle hodí také dětské elektrické bugíny a džípy, SUV nebo také elektro traktory se lžícemi i sklápěcími korbami.


Mezi další super produkty z naší nabídky patří bezesporu dětské elektrické motorky , které taktéž najdete pod licencí top světových moto výrobců. Jako specializovaný obchod na elektrická vozítka Vám rádi nabídneme také dětské elektrické motorky pro začínající i pokročilé jezdce. Pro nejmenší chlapce i dívky máme malé motorky s přídavnými kolečky a výsuvnou vodící tyčí, které se dají využít také jako klasické šlapací motorky na pedály. Proč koupit dětské elektrické autíčko? Je to dárek, po kterém touží skoro každé dítě.


Investice do dětského elektrického autíčka se vám vyplatí. Rozvíjí šikovnost, motoriku, postřeh i koordinaci. Vybrat si můžete z dětských autíček pro ty nejmenší (od roku) až po větší kousky pro předškoláky.


Jednomístné elektrické motorky jsou opravdovým hitem mezi předškolními dětmi. Dokážou si s nimi totiž užít spoustu legrace, a to ať už se jedná o holčičky nebo kluky. Děti na těchto baterkami poháněných vozítkách.


Někdo propadne motorkám již v útlém věku. V takových případech je zbytečné čekat na zákonem danou věkovou hranici. Proto se můžeme stále častěji setkat s motocyklovými závody i pro ty nejmenší.


V kategorii dětské moto naleznete hlavně motokrosové motorky a endura, na. Ať už to byl tlačící vozík, odrážedlo, tatrovka nebo šlapací traktor, vozítka děti baví odjakživa a nepochybně je ještě dlouhou dobu bavit nepřestanou. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Dětská elektrická vozítka Vozítka obecně patří mezi dlouhodobě nejoblíbenější hračky pro děti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky