pondělí 25. prosince 2017

Kuličková masážní podložka do auta

Vzdušný masážní potah na sedadlo automobilu. Systém upevnění je použitelný na většinu běžně používaných sedadel. Masážní podložka do auta Shiatsu. Užijte si relaxační a revitalizační masáž v autě, kanceláři nebo doma.


Kuličková masážní podložka do auta

Tento tepelný masér je ideální pro uvolnění svalů a dosažení příjemného pocitu pohody. Gravitační držák do auta na ventilační mřížku. Potah sedadla dřevěné kul. Chůzí po velmi praktické kamínkové podložce GOGO si můžete navodit atmosféru a pocit zdraví prospěšné bosé procházky po oblázkovém mořské pláži. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vaše záda si konstantního vysedávání rozhodně neužívají, z čehož rezultují bolesti v zádech, zablokovaný krk, ztuhlé svalstvo a další nepříjemné příznaky. Relaxační bublinkovou lázeň, s kterou dosáhnete příjemného uvolnění svalů, nebo vytvoříte radostný zážitek z koupání pro Vaše děti. Univerzální masážní kuličková podložka na sedalo.


Objednejte dnes do 16:a zboží obdržíte 21. Cena před slevou: 3Kč. Relaxační masážní podložka pro všechny sedačky na uvolňující ošetření svalů za krku a zadku.


Ulevení od bolesti: režimy intenzity pro masáž zad. Tato podložka zad a nohou má masážní zóny na sedáku i opěrné části. Jde o cílenou intenzivní masáž pro skvělý pocit uvolnění napjatých svalů.


Kuličková masážní podložka do auta

Vybírat lze ze dvou masážních programů. Už nikdy žádný stres a bolesti zad s masážní podložkou do auta i do kanceláře. Díky masážní podložce můžete proměnit každou vanu ve vířivku.


V teplé koupeli dochází k snazšímu uvolnění svalů, které můžete promasírovat pomocí bublinkové masáže. Některé modely mají navíc i zásobník na aromatické oleje, což. Podložku do vany tak jistě ocení nejen sportovci. Labem, cena 149Kč, od filousek na Sbazar.


Kuličková masážní podložka do auta

Popis: Velmi dobrý stav! S magnety, není vhodné pro osoby s kardiostimulátorem a těhotné ženy. Podložka do auta Podložka do auta TrueCam protišmyková: Protišmyková podložka TrueCam má vysoko priľnavý povrch, kam si môžete pohodlne odložiť vaše veci. Hodí sa pre mobilný telefón aj ďalšie drobné predmety.


Udržuje zariadenie na dosah a neblokuje pritom čelné sklo. Povrch je natoľko priľnavý, že bezpečne udrží. S bolestí zad se setkalo už z nás. Trápí dospělé, seniory, dokonce i děti.


Kuličková masážní podložka do auta

Dynamicko-směrová podložka Dvectis pro sezení bez bolesti za krku a páteře. Zvýhodněná sada ks masážních podložek do auta s magnety. Lidl nabízí v akci masážní podložku do auta Ultimate Speed UAMM Bpro masáž v pohodlí domova a na cestách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky