středa 20. prosince 2017

Okhe 80 smart

Okhe 80 smart

TANK-TYPE WATER HEATER FOR VERTICAL MOUNTING. OKHE 80-SMART Water Heater pdf manual download. Hlavní výhodou bojleru Dražice OKHE SMART je energetická účinnost, v jejímž hodnocení si vysloužil známku B. Roční náklady se tak pohybují i pod hranicí pěti tisíc korun.


Z dlouhodobého hlediska se vám investice vyplatí a vynahradí vám i vyšší počáteční. Smart technologie v ohřívačích je trendem posledních let. DZD byl jedním z prvních výrobců na trhu v Evropě a dnes představují již třetí generaci tohoto produktu. Hranaté, vertikální, závěsné, elektrické ohřívače vody - bojlery se vyrábějí v objemech , 10 1a 1litrů pod označením OKHE SAMRT. Je vhodný na prípravu teplej úžitkovej vody predovšetkým tam, kde je možné využiť nízku tarifu elektrickej energie HDO (nočný prúd).


Drazice OKHE ONE 5prip Drazice OKHE -nie SMART. Termostat SMART - Eje elektronický termostat pro řízení. Všechny informace o produktu Ohřívač vody Dražice OKHE 1SMART , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Dražice OKHE 1SMART.


Umožňuje několik režimů provozu a skýtá několik komfortních funkcí. Smart HDO Bojler připojený na HDO nahřívá vodu, ale pokud zjistí, že nebyla za celý den vypotřebována nahřátá voda, následující den níží teplotu. Naopak v případě, že byla vypotřebována všechna nahřátá voda, teplotu zvýší a tak to opakuje, až se spotřeba srovná s teplem akumulovaným v ohřívači.


Smart elektriboilerite müük kasvab ja tehase hinnangul peaks Smart boiler olema üks Euroopa TOP tooteid. Boileri paagile garantii aastat! Vnútorná nádoba ohrievača je vyrobená zo špeciálneho oceľového plechu, ktorý je chránený proti korózii SMALTOM. Jde o řadu Smart vyráběnou v objemech , 10 1a 1litrů vždy pouze v hranaté podobě a jako ohřívače svislé, přičemž „klasika“ se dělá i kulatá, a to jak ve vertikální, tak v horizontální verzi.


Okhe 80 smart

Ke koupi jsou ještě další typy, ale těmi se zabývat nebudeme. Nás primárně zajímá chytrý bojler řady Smart OKHE a hlavně to, co by měl nabídnout navíc a. Ohřev zajišťuje keramické topné těleso, ovladáné provozním termostatem. DRAŽICE OKHE 1SMART od 31€ - Heureka. Keressen minket bátran és vegye meg kedvező szállítási feltételekkel és nagyszerű áron a Netkazán Webáruháztól!


Водонагрівач okhe smart навісний вертикальний дешева ціна офіційна гарантія швидка доставка teplotep - купляй у професіоналів - економ свій час та гроші! Inteligentní ohřívač vody s elektronickým termostatem Es možností připojení na HDO, s využitím nízkého tarifu. Funkce SMART přizpůsobí provoz ohřívače přesně dle vašich potřeb a tím dosáhnete ještě větších úspor. Triangle Tube SMART- Smart Indirect Water Heater - NOTE: The Triangle Tube Smart water Heaters do not come with a TP Relief Valve, to order a TP Relief Valve please follow the following link, TP Relief Valve.


Funkce SMART HDO přizpůsobí provoz ohřívače přesně dle vašich potřeb a tím dosáhnete ještě větších úspor. Silná polyuretanová izolace (průměrně mm) značně omezí tepelné ztráty ohřívače. Keramické topné těleso bojleru mimořádně dobře odolává tvrdé vodě a výrazně prodlužuje životnost nádoby v každých podmínkách. Elektrický svislý ohřívač vody OKHE je určen pro zavěšení na zeď.


Characteristics of water heaters OKHE SMART Intelligent water heater with electronic thermostat. The SMART function adapts the operation of the heater precisely according to your own needs and thereby providing you with greater savings. A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően termékeinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió. Hosszabb élettartam, alacsonyabb energia felhasználás, széles típusválaszték - kattintson és nézze meg most az OKHE SMART és hasonló termékeinket! Rychlá a bezpečná doprava.


Okhe 80 smart

VIP slevy pro registrované. Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky