úterý 5. prosince 2017

Čištění studní olomouc

V ceně vrtu je zahrnuto i pažení, obsyp, čištění vrtu a desinfekce. Rozsah Cena (včetně DPH) vrtaných studní : vzduchovým injektoreod 5. Kč: kopaných studní : tlakovým čištěním stěn: od 4. Kč : prodej a montáž čerpade. S dvacetiletou praxí provádíme vrtání studní se specializací pruměru 15 1a 19 s obsypem tříděnám, vodárenským štěrkem.

Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Hloubka nejhlubšího pramene v místě prameniště. Nejčastějším problémem u studní , kde tzv.


Hlavním programem firmy STUDNY Doležel a Janíček, s. Je třeba věnovat potřebnou pozornost ochraně vaší studny. Cena našich služeb se odvíjí od nebezpečnosti dané práce a tedy také odborné náročnosti. Jelikož voda patří do nejdůležitější kapitoly lidského zdraví, je třeba mít na paměti jak a kdy byla naposledy vyčištěna.

Provádíme pravidelné čištění a dezinfekci studní a vrtů po celé České republice. Systémy úpravy pitné vody. Naší snahou je maximální dodržování všech technologických postupů, tak aby kvalita vody po vyčištění byla co nejvyšší! Každou hodinou je do Vaší studny naplavováno množství přírodních nečistot, jako jsou např.


Denně se u studní našich zákazníků setkáváme s žalostným stavem stávajících ventilačních hlavic. Odvětrání často neplní funkci, hlavice jsou na volno nebo úplně odjimatelné, samotnou hlavicí nebo kolem ní se do studny dostává dešťová voda a veškeré povrchové znečištění. Vyvážíme jímky, septiky, žumpy anebo kuchyňské lapoly. Zaměřujeme se na vyhledávání závad na kanalizačních řadech s možným návrhem oprav. Zanedbanou kopanou i vrtanou studnou ohrožujete především vlastní zdraví a také čerpadlo v ní.


Většina dříve kopaných studní bývá ve špatném technickém stavu, díky tomu se do nich z povrchu dostává mnoho organických nečistot, zejména zemina, listí i hlodavci. Během čerpání prvádíme mytí stěn. Poté probíhá vybírání nánosu ze dna a spárování skružených studní do hloubky 5m od úrovně terénu. Studna se nejprve vyčerpá.


Zaspárování je nutné k zabránění pronikání povrchové vody stékající do studny při dešti, tání sněhu apod. Dále se provádí nátěr stěn. Provádíme čištění kanalizace a studní , vývoz septiků, žump, jímek a kuchyňských lapolů.


Kontakt Vyplňte prosím formulář.

Nemusíte se o osobní data bát. Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. Jsme rodinná firma, zabýváme se hlavně kopáním studní.


Působíme především na Olomoucku, Přerovsku a Prostějovsku, Brněnsku a okolí. Provádíme čistění studní , desinfekci studny a realizujeme také kopání, vrtání a stavbu studny. Do nedávna jsme nabízeli čištění studní dvěma způsoby.


První způsob vzhledem k použitým. Vrtané studny mají své nesporné výhody, které ocení každý, kdo chce mít svůj vlastní zdroj pitné vody - nabízíme vrtání a čištění studní , přehledný ceník služeb vrtání studní. Postaráme se o vyčištění a regeneraci Vaší studny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky