pátek 1. prosince 2017

Vložky do bot na podpatku

Pro dámy jsou specialitou silikonové průhledné vložky vhodné do jakékoliv obuvi – i do vašich oblíbených lodiček na podpatku. Nikdo si nevšimne, že nosíte vložky do bot. Důležité je to, že si toho všimnou vaše nohy i celé tělo.


Netrapte se, když nemusíte. Ortopedické vložky jsou opravdu velikou pomocí a úlevou.

Milé pekelnice, prosím o radu, jak vydržet celý večer v lodičkách. Nemáte některá tip například na vložky do bot ? Popřípadě co používáte, aby vám neklouzala noha v silonkách v botě? Děkuji moc za každou reakci. Vložky do bot , gelové anti-tlakové vložky , stélky.


Snižují tlak při chůzi. Dlouhodobá úleva pro nohy. Příjemný povrch, protiskluzová úprava.

Ochrana proti otlakům, mozolům. Silikonové vložky Vám mohou zpříjemnit chůzi v botách na vysokém podpatku. Barvu v současné době nelze zvolit, je zasílána podle momentální skladové dispozice.


Líná pěna se díky reakci na teplo dokonale přizpůsobí tvaru chodidla, lépe rozloží tlak v kritických místech a minimalizuje tvorbu mozolů, otlaků a kuřích ok. NAVI – vložky do bot z líné pěny. Zlepšují zdraví nohou při dlouhodobém stání, chůzi i při sportovní činnosti.


Tak už název této vložky do bot jasně říká pro koho jsou určeny a dává tušit, jaké budou mít vlastnosti. A že boty na vysokém podpatku umí pěkně potrápit. Absorbují pot a nekloužou.


Dokonalá ochrana proti otlakům, mozolům, puchýřům, kuřím okům. Tříčtvrteční gelová vložka do obuvi na vyšším podpatku. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Záleží ale hodně na tom jestli jste zvyklá vyšší podpatky nosit a hlavně na tom jak dobře vám bota sedí. Souhlasím (3) Nesouhlasím (0). Přečtěte si rady a zkušenosti na téma gelové vložky do lodiček.


Jsou jen do špičky boty a měly by snižovat nárazy. Vložkami do bot na vysokém podpatku ?

Nestrachujte se více a zajistěte si ještě dnes vložky do bot. Kráčejte pohodlně ať už v teniskách, mokasínech či botách na podpatku. Naše gelové vložky Vám dopřejí požadovanou podporu chodidla kterou potřebuje ať už v práci či na procházku či na každodenní nošení.


Gelové vložky od firmy Scholl jsou určeny pro všechny příležitosti. Chcete mít nohy v pořádku během celého dne? Ideálním řešením jsou vložky do bot. Hodí se nejen na dlouhé túry, ale také na každodenní nošení.


Velmi dobře poslouží i při sportování. Pokud vás tlačí boty nebo bolí chodidla, zvažte nákup právě vložek do bot. Tvar ortopedické vložky se silnou oporou nožní klenby je navržen pro celodenní pohodlí. Od Staněk dne pátek, 9. Dobrý den, chci se zeptat zde lze vložky užít do bot , které normálně používám (stávající velikost), nebo bude potřeba s vložkami použít větší číslo bot , aby mě boty netlačily?


V kategorii zdravotní vložky do bot Vám nabízíme ortopedické vložky , korektory nohy, gelové vložky , podpatěnky, sportovní vložky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky