neděle 7. ledna 2018

Dochlazovací smyčka krbová kamna

Dochlazovací smyčka funguje tak, že uvnitř výměníku je instalována spirálová trubice, která prochází horkou vodou. Tato trubice se na jedné straně připojí k vodovodu a na druhé straně se vyvede do odpadu. Ale ještě mezi trubku z vodovodu a kotel se připojí termostatický ventil s čidlem. Právě tento ventil funguje tak.


Ochlazovací smyčka chrání krbová kamna či krbovou vložku proti přetopení. Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu.

Teplovodní krbová kamna za super cenu. Kachle s klasickým dekorem jsou k dispozici ve čtyřech barevných provedeních – hnědé, zelené, bordeaux a karamel. Vzhled spodní podstavy můžete přizpůsobit svému vkusu.


Stačí ji jednoduše přetřít libovolným odstínem interiérové barvy. Na výběr jsou čtyři barevná provedení – hnědé, zelené, karamel a tabák. Spodní sokl dodáváme bílý, můžete ho ale natřít libovolnou barvou.


Tradiční kachlové obložení bez dekoru pod sebou skrývá moderní techniku. Kamenný obklad z pravého přírodního kamene, možnost napojení na externí přívod vzduchu, jednoduché ovládání přívodu vzduchu pomocí systému Easy Control, možnost instalace dochlazovací smyčky, jednoduchý sy. Ta zajišťuje, aby se výměník v případě přetopení rychle a bezpečně ochladil.

V případě překročení mezní teploty ve výměníku je do krbu pomocí ventilu chladící smyčky. Litinová konstrukce, dochlazovací smyčka ,snadné čištění přes horní plotnu,posuvný rošt, termostatická regulace hoření. Technický list Romotop DYNAMIC WB 2g 66. P - krbová vložka s teplovodním výměníkem, trojsklem a zadním přikládáním Romotop technical sheet DYNAMIC WB 2g 66.


Zobrazit v plné velikosti Kachlový obkla dochlazovací smyčka , vysoká účinnost 8. Krbová kamna TERMOROSSELLA 1kW Plus s troubou D. Chladící smyčka je bezpečnostní prvek, který se používá u krbových kamen s výměníkem a krbových vložek s výměníkem. Zajišťuje topný okruh proti přehřátí v případě výpadku elektrického proudu, kdy se zastaví oběhové čerpadlo a došlo by k přehřátí výměníku. Dům a zahrada - Dochlazovaci smycka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jenomze na internetu kdyz jsem o tom neco hledal tak vsude bylo uvedeno, ze proti pretopeni se instaluje dochlazovaci smycka NEBO UPS na cerpadlo. Takto označená kamna lze (jako příslušenství) vybavit akumulačními kameny, jejichž zásadní výhodou je, že vyhřívají prostor dlouhou dobu po skončení topení. Velmi příznivý vliv mají akumulační kamna na ekologické dopady svého provozu.


Kamna jsou většinou provozována v optimálním režimu, kdy dochází k nejčistšímu spalování paliva a nejmenšímu vývinu. Kachlová krbová kamna jsou totiž ideálním kompromisem. Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň.


Naše české výrobky se prodávají po celém světě.

Zejména pro případy, kdy dojde k výpadku elektrického proudu a oběhové čerpadlo přestane odvádět z výměníku horkou vodu. Možné použití je jen pro kotle do článků!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky