úterý 16. ledna 2018

Rozbor vody ze studny ostrava

Vzorky odpadních vod pondělí - čtvrtek od 7. Chcete získat jistotu, že využíváte nezávadnou vodu? V naší laboratoři vám rozbor vody provedeme. Zajistíme analýzy odpadu, zemin, potravin, ovzduší, měření hluku, osvětlení a další vyšetření.


Rozbor vody ze studny ostrava

Nabízíme široké spektrum vyšetření biologického materiálu v klinické laboratoři a zdravotnické služby. Vhodná doba k tomu nechat si udělat rozbory vody ze studní je tak právě v současné době, například v rámci celé řady doprovodných akcí ke Světovému dni vody. Těch je několik desítek plošně po celém území naší země. Na řadě míst nabízejí vodohospodářské společnosti. Rozbor pitné vody umíme nabídnout každému.


Využíváte vodu ze studně? Nebo jste napojeni na centrální vodovodní řad? V obou případech vám dokážeme rozbory vaší vody nabídnout. Pokud vlastníte studnu a tato studna nebyla delší dobu používána (např. během zimy, kdy v ní byla zamrzlá voda), doporučujeme odčerpat nejméně trojnásobek celkového objemu vody ze studny. Až se hladina vody opět doplní na běžnou mez, až poté je vhodné odebírat vzorek.


Zajišťujeme akreditované rozbory vody. Individuální přístup, diskrétnost. Vaše voda, naše starost. Akční rozbory vody (kompletní přehled naleznete v sekci rozbory vody nebo ceník) Základní rozbor vody - chemické, fyzikální a mikrobiologické složení, ukazatelů: 85- Kč. Pro určení, zda voda neobsahuje nežádoucí látky (bakterie, viry, chemické látky, nebezpečné mikroorganismy) nebo jen pro ověření, jak kvalitní vodu máte, je nutné si nechat zpracovat rozbor vody.


Pomůžeme vám se zajištěním veškeré nezbytné dokumentace (povolení stavební, vodoprávní, územní) i s kolaudací studny. Dáváme si záležet především na profesionálním a otevřeném přístupu k našim klientům. A nyní se dostáváme k tomu, jaký rozbor pitné vody zvolit v různých situacích. Abyste si byli jistí, že voda ve vaší studni je pitná, doporučuje se minimálně jednou ročně udělat rozbor vody ze studny , a to nejlépe po zimě.


Akreditované rozbory vody v Brně. Vodohospodářské služby ČR zajišťují akreditované rozbory vody napříč Českou republikou. Zákaznické servisy, kde si lidé mohou vyzvednout vzorkovnice a následně je přinést zpět k analýzám najdete již v deseti městech ČR. Základní, krácené, úplné rozbory, rozbory ke kolaudaci a pro hygienu podle příslušné Vyhlášky. Rozbory vody Ostrava , nabídka rozborů pro soukromé osoby a firmy.


S námi to zjistíte rychle a kvalitně! Provádíme chemické, mikrobiologické a radiologi. Vodu ze studní tady pije každý.


Voda je to dobrá a nikdy nikomu nic nebylo,“ říká na zahradě své chaty Jan Novák. Ani on kvalitu vody ze své studny nikdy moc neřešil, ostatně kromě balené vody jiná alternativa v místě dostupná není. Voda ze studny - pít či nepít, toť otázka.


U lokálních zdrojů vody , tedy u studní, může voda obsahovat zvýšené koncentrace chemických či biol. Odebrat vzorek můžete sami, případně jej provede náš vzorkař, který se o vše postará. Pokud jste rozbor u daného zdroje vody dosud neprováděli, vždy volte tento rozbor. Instalace čerpadla a zapojení vody do domu.


Studnu kompletně vybavíme, pomůžeme vám i se zapojením vhodného čerpadla, případně vám ze studny napojíme vodu až do domu. Celá akce vyvrtání studny většinou trvá 1-dny. Studny vrtáme celoročně, je možno tedy vrtat kdykoliv, když se na pozemek dostaneme s technikou.


Pro pravidelné kontroly podnikatelských subjektů a domácností. Po vyhodnocení výsledků poradíme s úpravou vlastností vody. Nejlevnější typ rozboru tohoto druhu. Možnost i expresního vyhodnocení vzorku vody.


Disponujeme oprávněním k vrtání vrtů s hloubkou přes metrů vydaným báňským úřadem. Vrtáme do hloubky až 1metrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky