středa 24. ledna 2018

Regulátor tlaku plynu 50 mbar

Regulátor tlaku plynu 50 mbar

V karavanu je plyn regulován na nebo mbar , což je parametr, na který je potřeba si dát při výběru správného plynového regulátoru pozor. Používejte pouze pro zařízení pro tlak plynu mbar. Regulátor tlaku RGA 37mbar.


Regulátor tlaku plynu 50 mbar

K spotrebiču sa pripája pomocou PB hadice a spôn. Nízkotlakový regulátor tlaku propán butánu s výstupným tlakom mbar , pre spotrebiče akou sú horáky pod kotlíky, liatinové horáky, sporáky, variče, grily, kachle, p. Nízkotlaký regulátor tlaku propan butanu s výstupním tlakem mbar , pro spotřebiče jakou jsou hořáky pod kotlíky, litinové hořáky, sporáky, vařiče, grily, kamna, pe. Tento regulátor je vhodný pre plynové sporáky, variče, varné stoličky, plynové piecky s pracovným pretlakom mbar. Tlak mbar Je vhodný pro nízkotlaké spotřebiče.


Používá se pro všechny typy propan-butanové láhve, vybavené vent. Prihláste sa, aby ste mohli pridať recenziu. Schváleno pro prodej v ČR. AP verze (Pr ‡ MkPa) Max. Slouží ke snižování tlaku , má vnitřní ipulzní připojení.


Regulátor tlaku plynu 50 mbar

Připojení měříce tlaku na straně vstupu. Cadac regulátor tlaku plynu ( 30mBar ). Představujeme Vám regulátor mBar s ventilem od společnosti CADAC, určený pro plynové grily CADAC. CADAC regulátor tlaku plynu mBar nejen pro plynové grily v sadě s hadicí a spojkami Popis: Slouží pro připojení všech plynových grilů CADAC ke klasické.


Dočasné pripojenie plynu Prenájom spotrebičov Kontakt. Tento dvoustupňový, přímočinný, pružinou ovládaný regulátor je vhodný k regulaci tlaku plynu pro komerční a menší průmyslové objekty. Ich úlohou je zabezpečovať stály výstupný tlak pri premenlivom vstupnom tlaku a premenlivej spotrebe plynu. Výrobok malej hmotnosti s dvojstupňovou reguláciou, bezpečnostným uzáverom a poistným ventilom. REGULÁTOR TLAKU PLYNU S HADICOU.


Povolený prietok plynu max. I s měnícím se průtokem plynu je výstupní tlak udržován na konstantní hodnotě, dané nastavením pružiny. Přesuvná matice má šestihran pro klíč mm. U systémů LPG ve vozidlech s provozním tlakem mbar se jedná o ochranu před poškozením.


Převod na mbar neexistuje. Vhodné na použítí k pb vařiče , grily a td. GOK Typ N-F, GW Regler, Art. Použité zboží,demontováno z karavanu Dethleffs. Typ: ENProvozní tlak: mbar.


Dostupnost ve dnech: 40Kč. Množství : Ostatní výrobky ve stejné kate. Určen pro domácí použití k napájení plynových spotřebičů z láhve vybavené manuálním otvíráním a zavíráním ventilu. Plynové chladničky, grily ani terasove ohrievače nikdy nepripájajte napriamo ku fľaši!


Vždy cez vhodný regulátor tlaku. Skontrolujte si prosím spotrebič, na aký vstupný tlak plynu je vyrobený. Používajú sa väčšinou alebo milibarové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky