pátek 19. ledna 2018

Viadrus u22 regulátor tahu

Doporučit známému Odeslat dotaz na zboží Tisk Sdílet n. Model co máme přikládám na fotce. Jsou tam dvě stupnice (snad to bude na foto viditelné) Jak tedy nastavit správně regulátor ? Musíme ho vyšroubovat a změřit a podle toho koupit jiný. A co se týká mého dotazu ohledně vypuštění vody ze systému při výměně,mluvila jsem s pracovníkem.


Při růstu teploty vody regulátor spustí řetěz dolů a přivře klapku, tím sníží množství přiváděného vzduchu.

Postup nastavení regulátoru tahu kotle je uveden v návodě, který je přiložen. Druhý regulátor ťahu (pre vel. – čl.) reguluje zadná dusivka. Další výsledky z webu forum. VIADRUS U(prosím o radu) posts 16.


K OBSLUHE A INŠTALÁCII KOTLA. Mam presne tento regulator na Ua funguje. Abyste si hned od počátku navykli na správné zacházení s Vaším novým kotlem, přečtěte si nejdřív tento návod k jeho používání, zvláště kap.


Termostatický regulátor tahu s konstrukčním vylepšením.

Lepší funkce v extrémně prašném prostředí, snadnější demontáž těla z kotle bez nutnosti vypouštět vodu ze systému, odolnost vůči většímu zatížení, odolnost číselné stupnice proti otěru. Tento regulátor se montoval dost často na Ua poznáte ho dle nápisu THERMOMAT na vrchní straně plastové hlavice. Podotýkám že mám kotel r. Free Shipping Available. Reguluje výstupnú teplotu pracovnej kvapaliny zo zdroja na hodnotu nastavenú otočným kolieskom.


Na základe zmeny teploty pridvihuje resp. UUND na regulátor ťahu Rošty na DREVO pre U26. RG ND - termovložka pre regulátor ťahu.


Tato automatická termostatická zařízení jsou určená pro regulaci teploty vody v kotli. Ještě pořád netušim jak ho nastavit a používat (v návodu to neni). Regulátory tahu v kotlích na pevná paliva. Chci začít bojovat s vychytávkama které tady čtu už nějakou dobu. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt regulator tahu viadrus U22.


Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn. Dehtu je to když přivírám takovou klapku, jenže když ji. V katalogu nemáme podrobnější informace o regulator tahu viadrus. Chybí: termostat instalare termostat reglaj u.

Viadrus , Thermona, kotle, kotle Ostrava. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky