středa 17. ledna 2018

Zahradní fontána

Detail produktu Do obchodu. Romantická solární zahradní fontána Fantaghiro. Zda uvnitř nebo venku, kašna okouzlí své okolí pohádkovou vodní hrou s třemi patry a nadchne moderní technikou. Blumfeldt Fantaghiro zahradní fontána dodává zahradám, terasám nebo.


Zahradní fontána voda stékající po cihlové zdi.

Voda osvětlená dvanácti LEDkami zurčí v neustálém proudu stékající svislou plochou a postará se o. Zahrada obklopující dům není jen soukromá relaxační zóna, ale i místo, které návštěvy uvidí jako první. Proto je vhodné se postarat o dobrý první dojem. Povrch fotnány Sydney je pokryt rezavou patinou, díky čemuž má.


U každého obrázku je číselný kod a text, který popisuje fontánu tak, jak je sestavená, cena je za celý komplet. Pak právě zahradní fontány mohou být tím pravým pro Vás. Podvejte se na nabídku zahradních fontánek a rozhodněte se sami, která fontána bude sedět právě vám a vaší zahradě.

Vodní prvky v zahradě nejsou pouze zahradní jezírka. Do zahrady můžeme začlenit i jednodušší, ale přesto vizuálně efektní fontány, vodopády, chrliče, potoky a jiné vodní hry. Všechny tyto vodní efekty musí být napojení na podzemní rezervoár, menší jezírko, nebo fontánovou nádrž. Využívají sílu sluneční energie k vytvoření kouzelných efektů na každé zahradě. Kdo cestoval po jižních zemích, nemohl si nevšimnout, že ve starých klasických zahradách jsou často použita kamenná zahradní umyvadla a fontánky.


Hra drobného roztomilého tvorstva u vodní fontánky potěší jistě. A jak se liší fontána od zahradní kašny? Jednoduše vypnout a nasávat novou energii: zahradní fontána Blumfeldt Raincastle je zurčící pramen nové energie a zahradu, balkon či byt promění na útočiště uvolnění.


Blumfeldt Hadrian zahradní fontána s olejovou lampou, W, pozinkovaný kov, rezavá barva. Volně stojící, soběstačná zahradní fontána ve tvaru starého dřevěného sudu, zakončena ozdobným ručním čerpadlem. Tato fontána je vyrobena z vysoké kvality polyresinu (umělá pryskyřice), proto je absolutně odolná vůči povětrnostním vlivům a ideální na venkovní použití.


Každá fontána má na své zadní straně odjímatelné víko, které zároveň slouží jako přepad nadbytečné vody. Po odsunutí víka připojíte čerpadlo k průhledné hadici a přimáčkněte jeho přísavky ke spodní části fontány. Nezapomeňte vytáhnout kabeláž od osvětlení a připojit jej k trafu.


Instalují se v okrasných zahradách, parcích, atriích nebo ve větších halách a komerčních objektech.

Mohou mít malé rozměry, ale také mohou dosahovat rozměrů několika metrů. U malých fontán pro oběh vody stačí slabší čerpadlo napájené solárním panelem nebo 12V trafem, velké fontány potřebují. Neo-barokní fontána z Hořického pískovce 2m. Voda vytékající z otvoru nahoře proudí po povrchu koule a bezpochyby vytvaří nádherný efekt.


Kč Venkovní květináč Dundee teplý beton 47. Dekorace BALL ESTERAS dokonalá autentičnost. Vyrobeno s láskou pro lidi, kteří mil. Tato fontána je ideální pro vytvoření poklidné atmosféry u vás doma. Fontána z pískovce - šírka 2cm.


Z fontánky tryská hned několik proudů vody. Jejich zvuk vytváří klidnou, meditativní atmosféru, která je ideální pro relaxaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky