pondělí 15. ledna 2018

Elektrické podlahové konvektory

Vykurovacím telesom sa ohrieva vzduch v miestnosti, ktorý začne prúdiť, a tak prehrievať celú miestnosť. Ide o elektrické vykurovanie s ľahkou reguláciou, veľmi jednoduchou inštaláciou a nulovými nárokmi na údržbu. Jedná sa o vykurovanie s. Zpravidla jsou napojena na jednotný otopný systém s ostatními otopnými tělesy v objektu, tedy společně s radiátory a konvektory umístěnými na stěnách jiných místností. Nízka stavebná výška umožňuje umiestnenie konvektorov do každej konštrukcie podlahy.


Ich použitie je vhodné predovšetkým v priestoroch s veľkými.

Majú pomerne nízke obstarávacie náklady a jednoduchú inštaláciu. Sú vhodné na rôzne chaty, zimné záhrady, pre ubytovacie zariadenia, firemné priestory, na doplnkové i hlavné kúrenie rodinných domov či bytov. Najširší sortiment elektrického kúrenia - vykurovacia fólia, vykurovacia rohož, káble, konvektory , infrapanely, termostaty. Svůj účel splní v místnostech s prosklenými stěnami až k podlaze nebo tam, kde by radiátory narušovaly vzhled interiéru, či v místnostech, kde jsou francouzská okna.


Podlahové vytápění - návrh, poradenství, diskuze. Jak již sám název napovídá, konvektory předávají teplo do vytápěného prostoru pouze konvekcí - ohřívají pouze vzduch ve vytápěné místnosti. Konvektory jsou jedním ze základních druhů otopných těles. Na rozdíl od jiných druhů.


Pro tyto aplikace jsou z hlediska ceny, užitných vlastností i funkčnosti systému ideální odporové topné kabely.

Montáž produktov vykonávajú naši profesionálne vyškolení pracovníci podľa platných noriem. Návrh montáže sa vždy snažíme orientovať na jednoduché riešenia, ktoré budú čo najmenej zasahovať do stavebného materiálu a celkovo neškodiť estetike interiéru. Vážení zákazníci v tomto oddelení Vám ponúkamé vykurovacie rohože pre podlahové kúrenie.


Vykurovacie rohože sú riešením najmä pre domácností bez plynových kotlov. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Závesný priamo vykurovací elektrický kotol (elektrokotol). Zvesný elektrický kotol Protherm Raja 14K a 15K na vykurovanie s možnosťou prípravy TUV v externom zásobníku, ekvitermická regulácia. Volně stojící konvektory je naopak možné přenášet či převážet, takže se mohou stát zdrojem tepla tam, kde právě potřebujete.


Sálavé konvektory Výchozí řazení Seřazeno dle ceny vzestupně Seřazeno dle ceny sestupně Seřazeno dle názevu vzestupně Seřazeno dle názevu sestupně Mimořádně účinné a úsporné provedení konvektorů, které k ohřevu využívají sálaní jako infrapanely. Díky podlahovému vytápění má naše tělo pocit tepla i když je vzduch v mísnosti relativně ještě chladný, proto si podlahové topení oblíbí zejména děti, které na prostoru podlahy tráví nejvíce času během celého dne. Elektrické kotly a konvektory. Přímotopné konvektory ECOFLEX patří mezi první výrobky, používané ve velkém měřítku pro elektrické vytápění.


Za podlahové vytápění v obecném výkladu lze považovat i vytápění řešené konvektory , které jsou v podlaze zabudovány. Tepelná energie do místností v tomto případě nevstupuje, nebo z ní nevystupuje celou plochou podlahy, ale jen její částí, plochou, kterou zabírá konvektor. Ponúkame kompletný sortiment elektrického vykurovania – vykurovacie rohože, vykurovacie vodiče, vykurovacie fólie, sálavé panely, priamovykurovacie konvektory , reguláciu bytovú aj priemyselnú. Celá domácnost s veškerými elektrickými spotřebiči tak díky tomuto tarifu spotřebovává elektřinu za nižší ceny přímotopným tarifem umožněné. Tato úspora může v ročním bilancování zcela vyrovnat relativně vyšší ceny elektrické energie v porovnání s jinými typy vytápění.


Další výhodou je, že konvektory jsou bezhlučné a ekonomicky šetrné.

Podívejte se, jaké konvektory nabízíme na Okay. Nevíte si s výběrem rady? Neváhejte oslovit naše zkušené zaměstnance a ti vám konvektory představí a poradí, který by vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky