pátek 12. ledna 2018

Motor na gril bazar

Dům a zahrada - Gril motor bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Dom a záhrada - Gril motor bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Popis: Profi motor na gril pro skutečnou váhu masa 1Kg bez vyvaženi. Celonerezovy MM bytelný obal napájeni 2V otáčky po směru hodin nebo v protisměru. Popis: Nerez profi motor na gril ktery vydrži vhodny na kytu kuřata krutu selatko atd.


Nm 30kg , možno dodat 4ot min 6Nm 20kg napajeni 230v 14w asynchroni motor bezhlučny s převodovkou s ocelovym soukolim pro skutečnou.

Nabízíme motory na gril , které mají nízké výstupní otáčky a bez údržbový provoz. Motor na gril s převodkou je možno přestavit (pootočit) na hřídeli vždy o 90°, komplet tak můžete lépe přizpůsobit pro uchycení na gril či jiné zařízení. Vybrat si můžete z elektromotorů komplet s předkolem nebo s převodovkou.


Prodám nový gril na sele,kýtu nebo kuřata s kvalitním motorem na 220V(je v ceně grilu). Na gril na prase potřebujete docela silný motor na 12V lépe na. Nakupujte výhodně v kategoriích: Grily Aukro, největší obchodní portál. Velký zahradní gril s udírnou, Lokomotiva AKCE.


Motorek motor na gril , sele, kýtu, krůtu. Grilovací motory a rožně Motor na grilování Volt Náhled. Predám gril , vhodný na chatu alebo do prírody, kde nie je elektrika.


Je to podomácky vyrobený gril , uhlie sa dáva v zadu ( na výšku) a masť kvapka do zbernej nádoby, veľmi praktické. Predám úplne nový motor na gril rozbalený iba kôli fotke. Na internetovej stranke firmy stojí €. Stroje - Motor pohon bazar. Ostatní - Motor na bazar. Vhodný na pečení selat, prasat, kuřat, kebab, gyros.


Cena je jen za motor bez příslušenství! Převody jsou kovovými ozubenými koly viz foto. Je možno nastavit otačky po směru hodinovych ručiček a nebo v protisměru.

Kg (Intertech motorek na gril, do 1Kg vyváženého masa, reálně však cca Kg) INTERTECH UMR- motor nejen ke grilům Ga Gbez zdroje Popis: Balení obsahuje pouze grilovací motor UMR0 dodáváno bez napájecího zdroje. Auto - Auto gril bazar. Motorček je tichý a má sílu 25Nm, 40W, 230V Německý výrobce udává až 60KG včetně rožně a při dokonalém vyvážení.


Motor je specálně určený pro zakázkově vyráběné grily. Rychlost je otáčky za minutu, W, 2V, 50HZ. Hmotnost motoru kg, délka kabelu 2m. Průměr hřídele je mm. V nabídce na zahradnidrevenynabytek.


V případě zájmu o koupi nebo dalších dotazů mi prosím volejte na uvedené telefonní číslo. Tyto motorky na grilování se liší jednak napájením a jednak hmotností zátěže, pro kterou jsou určené. Velmi oblíbený je motorek na gril UMR 0 který se zapojuje do běžné sítě s napětím 220V. Udávaný „výkon“ je kg. Bazárové motorčeky na gril skladom.


Rozbalený, použitý a zánovný tovar za znížené ceny. Tovar doručíme do hodín až k vám domov. Radi vám poradíme s výberom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky