čtvrtek 25. ledna 2018

Odvětrávací komínek bramac

Střešní regulovatelné odvětrávací komínky vhodné na všechny běžně dostupné střešní krytiny. Bramac , Tondach, Roben. Komplet tašky pro sanitární odvětrání DuroVent Jedná se o odvětrávací prvek pro koupelny, digestoře, WC apod.


V této sadě obdržíte průchozí tašku s napojovací trubkou, sanitární nástavec a krytku. Odvětrávací taška ‑ Tegalit.

Podle stoupacího potrubí lze volit průměr napojovací trubky Js 1nebo Js 100. V zimě se může vlivem kondenzace na krytu odvětrávací tašky, na napojovací trubce a na průchozí tašce tvořit le proto doporučujeme pod komplet odvětrání namontovat mříž sněholamu nebo jiný ochranný prvek. Větrací trubka je určena pro sanitární ventilace a kanalizace, vhodná pro všechny typy základních odvětrávacích tašek. Střešní doplňky Wirplast (stacionární a rotující odvětrávací komínky s diferencovanou kapacitou odvětrávaného vzduchu, anténové průchodky, průchodky pro střešní solární systémy, odvětrávací střešní průduchy, stacionární a rotující komínové nástavce) jsou použitelné pro všechny typy střešních krytin. BRAMAC střešní systémy spol.


Povrchová úprava betonových tašek zahrnuje širokou nabídku od přírodního povrchu, přes standardní dvojitou povrchovou úpravu, povrch s ochrannou vrstvou Protectoru až po STAR, který představuje novou technologii výroby střešních. Napojují se na odvětravací potrubí z kuchyní (digestoře), koupelen, WC, kotlů, atd.

Tašky se kupovaly loňsky rok. Plastový odvětrávací komínek , neboli odvětrávací hlavice, je určen na střechu k zakončení potrubí. Obecně komínek zabraňuje vtékání vody do ventilačního systému a zlepšuje komínový tah a také brání redukci tahu při silném větru (zpětný nápor větru do komína).


V nabídce široká škála typů a barev. Sortiment HPI Hradecká společnost HPI – CZ spol. HPI pro konstrukci všech druhů střešních krytin, pro zateplení, pro hydroizolace a další stavební obory. Hledáte kvalitní KOMíNKY, ODVěTRáNí, PROSTUPY?


Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. Komínek je řešen tak, aby kondenzát stékal z. V místě, kde končí plastová taška a začíná. Tento elektrický odvětrávací komínek se používá pro snížení hlučnosti v obytných prostorech oproti elektrickým.


Průchody střechou pro odvětrání, kanalizaci, digestoř, jsou nebezpečná místa, kde může zatéct. Nakupujte kvalitní stavebniny, střechy, střešní krytiny, střešní okna a mnoho dalších položek pro stavbu. Díky e-shopu máte ty nejlepší stavebniny z naší nabídky k dispozici na všech místech ČR.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies.

TONDACH francouzská 14. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies. Betonové i plastové doplňky. Tyto betonové tašky si získali díky své univerzálnosti, široký výběr barev a tvarů a zejména díky své příznivé ceně široký okruh příznivců.


Průměr odvětrávací roury je mm. Na odvětrávací komínek je nasazen klobouček, který zabraňuje zatékání při dešti Celý popis. Mezi které patří střešní vpustě, odvětrávací komínky , odvětrávací tvarovky. LINDAB – Příslušenství OKI odvětrávací komínek izol.


Sanitární ventilace z plastu, vhodná jako větrací komínek pro všechny typy základních odvětrávacích tašek. Dostupnost: K dodaní do. Plastový krátký odvětrávací komínek kompatibilní se základními odvětrávacími taškami DN 100. Regulovatelný izolovaný větrací komínek snižující kondenzaci uvnitř komínku s vestavěnou vodováhou (WASSERWAAGE) pro keramické a betonové střešní tašky.


Větrací komínek DN 1mms odvodem kondenzátu pro šikmé střechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky