středa 10. ledna 2018

Uzavírací ventil na topení

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pak se ale jednalo o zbytečně utracené peníze za uzavírací ventily. Takový radiátor vydrží docela dlouho a jestliže se bude jednou za x let měnit tak stejně topenář bude spolu s ním dávat i nový termoregulační ventil , škrtící ventil na zpátečce a stejně si tu stoupačku vypustí.


V naší nabídce naleznete rozličné druhy regulačních ventilů. Regulační ventily slouží k ochraně prvků rozvodu před vysokým tlakem.

Nezapomínejte však, že je nelze používat jako uzavírací ventily. Tělo z mosazi, kolečko ze slitiny hliníku, povrch komaxit. Voda v systému obsahuje vzduch, který může způsobovat korozi a snižovat přenos tepla a chladu. Ventil Flexvent pracuje na principu plováku, nashromáždený vzduch způsobí pokles plováku a následné otevření odvzdušňovacího ventilu. Po vypuštení vzduchu se plovák opet zdvihne a uzavře ventil.


Domů armatury - uzavírací ventily, kohouty. Nabízíme nejen prodejní, ale také poradenské služby a technickou podporu. Rádi pomůžeme s výběrem topného systému či zodpovíme dotazy z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace.

Podle funkce lze armatury rozdělit na uzavírací , směšovací, zpětné, pojistné a regulační. Najdete u nás velmi kvalitní plastové i nerezové armatury. Když začne topná sezóna a topení netopí, většinou to má tyto příčiny.


Buď je vzduch v radiátoru a je třeba ho odvzdušnit. Nebo je zatuhlý ventil topení. Ve videu se dozvíte, jak. Nabízíme prodej komponent a výrobků z oboru topení , solárního ohřevu, vodovodních instalací, sanity a vybavení koupelen.


Prodávané napouštěcí a vypouštěcí WC ventily jsou univerzálním řešením pro různé vyráběné typy nádržek. Nakupjte u specialistů s expresním dodáním. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Upozorňujeme naše zákazníky, že z důvodu vyhlášení nouzového stavu ze strany Vlády ČR nemusí být možné doručování zboží na výdejní místa Geis Point až do 30. Dále mohou být omezena výdejní místa Zásilkovny. Většina dopravců také omezuje platbu dobírkou na bezhotovostní nebo ji zcela ruší. Ventil je vhodný k uzavírání potrubí, ve kterém proudí voda, horká voda, pára, neagresivní kapaliny, vzduch apod.


Ukázka konstrukce ručního uzavíracího ventilu.

Video určené pro začínající obsluhu parních. Zajímalo by mě, který uzavírací ventil se tím myslí. Ten nad vodoměrem vedoucí ke stoupačce přístupný z bytu nebo nějaký centrální na patě domu ? Uzavírací a vypouštěcí ventil pro připojení expanzní nádoby.


Začal mi totiž jemně protékat a nevím, zda patří pouze mně nebo se jedná o společnou část domu. Vyvažovací ventil STAD umožňuje přesné hydronické vyvážení v širokém spektru aplikací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky