pátek 19. ledna 2018

Plotostřih teleskopický

Pojistka spuštění – Plotostřih disponuje lištou s rychle se pohybujícími noži, proto je nezbytné, aby stroj byl vybaven pojistkou spuštění, kdy musíte sepnout tlačítka na obou madlech, aby stroj začal fungovat. Tak se zabrání nechtěnému zranění uživatele. Zcela nový způsob dodávání energie do akumulátorového nářadí. Zaujme rychlé nabíjení akumulátoru, které trvá jednu hodinu.


Kladem je také dobrá délka čepele o hodnotě milimetrů.

Výškové nastavení je možné realizovat od 2do 2centimetrů. Teleskopický plotostřih váží kilogramů, což je vzhledem k existující baterii ucházející hodnota. Lze ho obsluhovat obouručně a pro vaše pohodlí nabízí měkčené držadlo. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Profesionální zahradní nůžky na živé ploty STIHL HS T. Plotostřih je poháněn motorem STIHL 2-MIX v provedení pro trimování, má oboustranně ostřené nože o délce cm.


Vhodné pro vertikální i horizontální stříhání.

Potřebujete pravidelně zastřihávat nezkrotnou zeleň, nebo je pro Vás zastřihávání živých plotů naopak kreativní a zábavnou činností? Konec lezení po žebříku kvůli zastřižení keřů ve výškách! Teleskopické plotové nůžky ocení zejména ti, kteří mají rádi pevnou půdu pod nohama. S nimi zvládnete úpravu vzrostlých keřů nebo živého plotu bezpečně ze země.


Teleskopický AKU plotostřih POWERPLUS s nastavitelnou hlavou je ideální pomocník pro úpravu živých plotů, okrasných. Plotostrihy na trávu a kríky(tvarovače) elektrické Nachádzate sa tu. Na malý nízký plot do metru a půl až skoro dvou metrů dosáhneme pohodlně ze země.


A postačí nám normální plotostřih. Na větší výšky si musíme pořídit štafličky nebo s sebou stěhovat židli. To je jednak nepraktické a, díky možné nestabilitě v trávě nebo zaboření židle do měkkého terénu, i nebezpečné. HECHT 6je elektrický plotostřih s příkonem 9W. Motor je umístěn za madlem, díky čemuž je hmotnost dokonale rozložena a plotostřih je lépe vyvážen pro práci - obsluha nemusí zápasit s hmotností motoru umístěného u lišty a práce tolik neunaví.


Tyč tohoto stroje sice není teleskopická, její délka však lze měnit. Nůžky na živý plot skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

Bosch, HECHT, Gardena a dalších. Plotostřih - nůžky na živý plot jsou určeny k zastřihování a tvarování živých plotů a okrasných keřů. Když používáte nůžky na živý plot - plotostřih je práce mnohem snadnější, rychlejší a přesnější, než kdybyste používali klasické ruční nůžky. Popis produktu výsuvný teleskopický plotostřih HECHT 675: HECHT 6je šikovný elektrický plotostřih umožňující snadnou práci při střihání živých plotů přesahující až m výšky. Plotostřih HECHT 6je vybaven teleskopickou tyčí, která umožní nastavení délky od do m. Teleskopický elektrický plotostřih s nastavitelnou hlavou a otočnou rukojetí je ideální pomocník pro úpravu živých plotů, okrasných stromků a keřů.


Díky relativně nízké hmotnosti a řezné délce 6mm dokážete bez větší námahy upravit téměř jakoukoli vámi požadovanou část zahrady. Pro stříhání zvlášť vysokých plotů, nebo zvlášť nízkých plotů se vyplatí tzv. Jeho lišta se dá sklopit pod různým úhlem kolem kloubu na otočné a teleskopicky výsuvné tyči. I u nejvyšších plotů tak odpadne nebezpečné balancování na štaflích se strojem, jehož nože kmitají až.


Popis: Plotostřih s elektrickým motorem a otočnou rukojeťí o 180° pro snadnou práci v různých pozicích. Vyberte si z naší široké nabídky elektrických plotostřihů a za příjemnou cenu vytvoříte na Vaší zahradě snadno a rychle úhledný a symetrický živý plot. Elektrické plotostřihy. Zástupcem první kategorie je benzínový plotostřih , který je skvělý v tom, že jej nepotřebujete mít připojený k žádnému zdroji, můžete se tedy s ním volně pohybovat kdekoliv po zahradě, aniž by vám překážel otravný kabel.


Největší výhoda benzínových plotostřihů pak spočívá ve skutečnosti, že jsou nesmírně výkonné. Jejich řezné lišty jsou schopné. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky