úterý 16. ledna 2018

Renovace litinových radiátorů

This feature is not available right now. Please try again later. Dopřejte jim kvalitní údržbu a renovační servis od firmy Laurens, díky kterému budou Vaše staré litinové radiátory jako nové. Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak nejlépe odstranit z litinových radiátorů starý nátěr, před tím, než se budou znovu natírat, jak zarovnat “výstupky” barvy vzniklé nerovnoměrným nánosem původní barvy, aby tyto nerovnosti nebyly po natření vidět a povrch radiátoru byl hladký?


Požaduji: obroušení, odmaštění a natření barvou.

Renovace litinových radiátorů - ks. Jedná se o topení v panelovém domě. Dále poptávám nátěr zárubní. Většina radiátorů se vyráběla v bílé barvě, nebo s odstínem slonové kosti. Já dávám přednost barvě, které pracovně říkám káva s mlékem.


Technologie úpravy litinových radiátorů je odzkoušena téměř desetiletou zkušeností a spolu s použitím moderních barev renomovaných výrobců zaručují jakost udávanou normami EU. Námi povrchově upravované litinové radiátory najdete v nabídce většiny renomovaných topenářských velkoobchodů po celé republice.

Litinové žebrové radiátory, neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. U odlitků člákových radiátorů je proto zapotřebí počítat s tolerancí rozměrů.


Drobné rozměrové odchylky mohou nastat po složení a nebo i během provozu, kdy dochází při zahřívání k roztahování a při chladnutí ke. Ujistěte se, že má dobrou kryvost, snáší vyšší teploty a nežloutne. Dobrý den, máte někdo zkušenosti s použitím starých litinových radiátorů v nově budované otopné soustavě (plynový kotel)? Mám k dispozici staré litinové radiátory (z původního ústředního toprní - asi let staré) - jsou ve velmi dobrém stavu, ale nevím jaké je riziko že zanesou kotel nějakými nečistotami. Oprava litinových radiátorů.


Specializujeme se na renovaci litinových radiátorů , které dokážeme opravit, přetěsnit a znovu nalakovat tak, že vypadají jako nové. Nakonec jsem zjistil, že pískované byli, tudíž jen opravím nedokonalý nátěr a stříknu je kvalitním. Na obrázku tazatele jsou radiátory litinové. Mně osobně přijde jednodušší radiátory rovnou vyměnit, ale jelikož by se musely dělat redukce trubek atd.


Rozteč připojení radiátorů asi bude nestandartní a možná, že nebude možno ani vyměnit vadné růžice, nemluvě o vadných odvzdušňovacích ventilech, které v té době se umisťovaly na poslední žebro nahoře. Radlík nebo jak se to jmenuje by stála asi pětinu renovace. V ceně bylo rozebrání, opískování, výměna všech těsnění včetně očištění závitů a následné.

Dnes si ovšem řekneme něco o renovaci litinových radiátorů svépomocí, tedy co zvládne i křehká žena udělat pro to, aby litinový radiátor trochu na. Kromě samotných radiátorů je možné u této společnosti zakoupit i stylové retro ventily, které budou působit na litinových radiátorech přirozeně. Tyto radiátory i se stylovými ventily oceníte především při rekonstrukci starší stavby, které chcete nechat nádech minulosti. Nový nátěr dokáže prodloužit životnost radiátorů nebo těm starým vdechnout nový život a lesk, například během rekonstrukce. Zejména ve starších bytech může renovace zažloutlých litinových radiátorů najednout zkrášlit celý prostor.


Natřít radiátor zvládne skutečně každý už za pár stokorun. Dobrý den, poptáváme renovaci starých litinových radiátorů v panelovém bytě. Mělo by dojít k opískování, přetěsnění a povrchové úpravě. Zároveň bychom potřebovali nové úchyty na topení do zdi. Pro představu posílám fotografii jednoho z otopných těles.


Za nabídky předem děkuji. Nechával jsem si to dělat cca roky zpátky. Pokud najdu telefon tak Vám ho sem napíšu. Tak jsem už byl rozhodnut nerenovovat a oslovil.


Připravte se předem a nechte si v prodejně poradit – ukážou vám speciální přípravky určené pro radiátory, které jsou vyráběny s ohledem na vyšší teploty a tepelnou roztažnost kovů. Povrchová úprava radiátorů. Naše firma provádí nadstandardní povrchovou úpravu litinových radiátorů. Litinový radiátor připravíme dle vašich požadavků tak, aby ladil do vašeho interiéru. Stále více zákazníků se vrací k původnímu nebo patinovanému vzhledu odlitků.


Veškeré povrchové úpravy mají certifikaci. VIADRUS je rovněž jedním z vedoucích výrobců litinových radiátorů v klasickém, moderním i retro provedení. Zároveň také nabízí možnost zakázkové výroby na míru konkrétnímu zákazníkovi.


Radiátory značky VIADRUS lze nalézt v mnoha českých i zahraničních významných stavbách, např. Prodám ks renovovaných litinových radiátorů (kompletně opískováno a nalakováno). K odběru ihned (skladováno v suché garáži).


Nový styl úpravy radiátorových těles - litinových radiátorů se vrací k původnímu vzhledu odlitků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky