čtvrtek 18. ledna 2018

Nerezový komín sestava

NEREZOVÉ IZOLOVANÉ KOMÍNY Třísložkové nerezové komíny (zvané také jako dvouplášťové), lze stavět v interiéru i exteriéru a jsou tak ideálním řešením při stavbě nových komínů zejména v případech omezeného místa. Komín je běžně prodáván jako kompletní sestava , tedy jako komínový systém. Moji rodiče se nakonec rozhoupali a pustili se do opravy domu.


Komplexní výměna otopné soustavy vyžadovala také výměnu komínového systému. Nechtěli jsme bourat stávající komín , který už nebyl těsný, a tak jsme se nakonec rozhodli pro výběr oválné komínové vložky. Díky kalkulačce se nám rychle podařilo vypočítat.

Komín nerezový TTDWK3DN 1mm kompletní komínová sestava pro založení na konzolu: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Svislý nerezový kouřovod s funkcí komína, výška 5m, průměr 180mm, tl.


Svislý kouřovod s funkcí komína, celková výška 5m, průměr 180mm, tl. Třívrstvý nerezový komín Ø150mm o délce 5m. Komínový systém Komíny CZ NEREZO 3V je kvalitní, třívrstvý stavebnicový systém z nerezové oceli pro všechny typy paliv.


Použití na krby, kotle, kamna. Vyberte si způsob založení komínu: 1. Nádoba na saze je ekonomicky výhodnější řešení, nevyžaduje směrem dolů od T-kusu velký prostor (cca 50cm).

Nabídka nerezových izolovaných komínových systémů pro všechny typy paliv. Jednotlivé díly nerezového komínu se spojují sponami. Chcete si komín vybrat z pohodlí domova? Potřebujete odborně poradit s výběrem vhodného komínu, nebo příslušenství?


Jste na správné adrese. Naše rodinná výrobní a montážní firma KOMÍNY CZ s. Izolovaný nerezový komín je určen pro vytápění plynem, oleji a pevnými palivy. Třísložkový izolovaný komínový systém DINAK, je vhodný pro odkouření kamen, krbů, kotlů na tuhá paliva. Nerezový izolovaný komín DINAK DW pr. Izolované dvoustěnné nerezové komíny jsou komínové systémy použitelné v exteriéru i interiéru.


Lze je využít pro stavbu samostatného komína, navíc izolovaný nerezový komín nepotřebuje pro provoz základnu pro stavbu komína ani cihlovou část komínového tělesa. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. PE-PO a další související zboží Kategorie Komínová sestava 5m. Jednovrstvé slouží nejčastěji k vložkování komínu, případně pro osazení do systémových komínů jako alternativa ke keramickým vložkám. Kompletní třísložková komínová sestava komponentů vytvořena z certifikovaných prvků. Komínové nerezové vložky dělíme dle způsobu použití.


Stavebnice obsahuje tvárnice, vložku, stříšku, jeden čistící kus, odbočku (nebo °), kondenzační nádobu a izolační vatu.

Dodáváme komíny průměru 16 1a 200mm. Komíny jsou vhodné pro všechny druhy paliva a všechny typy. Záruka na komín let a na montážní práce roky.


Celá zakázka se účtuje se sníženou sazbou DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky