čtvrtek 18. ledna 2018

Silnostěnný kouřovod

Dále jsou vyráběné ze silnostěnného plechu 2mm. Silnostěnný kouřovod koleno 90° s klapkou. Každá kamna nebo krb potřebují kouřovod a kouřovody, kterým se ven z domu odvádí spaliny. Nabízíme vám kouřovody vyrobené z oceli o síle 5mm a kouřovody o síle 2mm.


Pokud některý ( kouřovod ) komponent netěsní správně nebo je poškozený, kamna dobře netáhnou.

Zplodiny se tak můžou dostat i do místnosti. Jelikož jsem nakoupil více, než potřebuji, je mi líto to hodit do vratek. Nabízím tedy Metrový silnostěnný kouřovod s průměrem 150mm.


Mám k tomu i žebrování. Na jedné straně je hrdlo zúžené na zasunutí do druhé roury. Zúžení je dlouhé cca 7cm. Délka po zasunutí roury je tedy 43cm.

Velice kvalitní silnostěnný kouřovod - Precizní povrchové zpracování. Certifikovaný výrobek - Jednoduchá montáž díky přesnému zpracování - Podélné švy svařovány metodou WIG v ochranné atmosféř. Klapka pro možnost regulace tahu komína. Krbová kamna, krbová vložka, sporák, či kotel je potřeba napojit do komína.


Pokud plánujete jejich koupi, promyslete, jak je napojíte na komínový průduch. Teplovzdušný výměník (gájo) odebere zbytkové teplo ze spalin odcházejících odkouřením a předá toto teplo do zvoleného vytápěného interiéru. Dobrý den, snažím se na kamna Thorma Filex připojit černý silnostěnný 5mm kouřovod.


Prodám krbová kamna s teplovodním výměníkem ABX grunt. Výkon do výměníku 10kw do vzduchu 10kw. Kamna jsou plně funkční. Možnost dopojení na externí přívod vzduchu.


Přidám měsíce starý silnostěnný kouřovod. Po dohodě možno odvést dodávkou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kouřovody pro peletová kamna Jedná se o speciální kouřovody s hrdlem s těsněním na 200°C silikon, 250°C viton a 600°C bez těsnění. V nabídce máme nerez lesklý, nerez lakovaný černý, silnostěnný smaltovaný SAVE. Kouřová zděř je vyrobena z ocelového plechu mm a slouží k vyložení otvoru kouřovodu ve zdi u vašich kamen a krbů.


Lípa, cena 2Kč, od akoutenka na Sbazar. Důležitý je ale také pěkný vzhle aby hezky. Ocelové kouřovody jsou určené pro připojení spotřebiče na komín.


Stavitelne koleno 1najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky