pátek 19. ledna 2018

Biolit elektrický odpařovač na baterie

Elektrický odpuzovač je určený na ochranu proti komárům v domácnostech, při kempování v přírodě, při zahradním grilování, při cestování (v zemích, kde je např. jiný typ el. zdířky či nemožnost použití el. sítě). Při pobytu v přírodě lze strojek připnout poutkem na pásek u. Kompletní informace k výběru. Odkazy na odborné recenze.


Biolit elektrický odpařovač na baterie

Přenosný elektrický odpařovač na baterie. Pri pobytu v prírode hádam strojček pripnúť poutkem na pásec u kalhot. Biolit elektrický odpařovač na baterie. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základe vášho správania na H. Použít je samozřejmě můžete i venku, skvěle se tak hodí na likvidaci vosích hnízd či mravenišť. Hodnocení produktu: 1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V súčasnej dobe značka patrí pod spoločnosť SC Johnson, ktorá je jedným z popredných svetových výrobcov prípravkov pre domácnosť a celkovo najväčším výrobcom prípravkov proti hmyzu. Ověřený zákazník Přidáno: 11.


Zakoupeno v diskont drogerie. Elektrický odpařovač s časovačem s tekutou náplní hubí a odpuzuje komáry, pakomáry a jiný malý hmyz. Strojek se po zapnutí automaticky vypne za hodin (pro okamžité vypnutí je nutné el. odpařovač odpojit od el.sítě).


Skladem více než ks 15Kč Diffusil H Prevental preventnivní sprej odpuzující vši 1ml. Náplň již není v nabídce, ale strojek obsahuje to samé - tj 1náplň na 320hodin a baterie. Obsahuje insektici který působí proti komárům včetně komárů tygřích, a to i při. Vyzrajte na komáry, kteří se skrývají za závěsy či skříněmi s elektrickým odpařovačem od značky BIOLIT ! Tento elektrický odpařovač s tekutou náplní s vůní pomeranče vás bude efektivně chránit proti komárům až na nocí.


Kombinovaný odpařovač lze použít i pro vyměnitelné polštářky (1polštářek na noc = až hod.). Hubí komáry, pakomáry, pakomárce a jiný malý hmyz. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Se svěží vůní citronelly. Ochrání místnost až do m 3. Přináší rychlý účinek a nepřetržitou ochranu proti komárům a mouchám.


Biolit elektrický odpařovač na baterie

Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Ochrání Vás před nepříjemným hmyzem nejméně po dobu nocí ( polštářek na noc = až hod.). Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a pripojené informácie o. Zabíjí i komáry skryté za závěsy, pod… 1Kč – 2Kč v obchodech Porovnat ceny.


Používaný najmä v izbách a obytných miestnostiach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky