pondělí 8. ledna 2018

Revize plynu litvinov

Revize plynových zařízení v Litvínově. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba GAS - EL - KO, Miroslava Horčicová, Soptík - spol. Periodické zkoušky nádob na plyny, určené k dopravě plynu (kovové tlakové nádoby - plynové lahve). Klasický plynoservis – servis kotlů všech značek, revize plynu včetně porevizních oprav, dodání a montáže kotlů, plynospotřebičů a plynových sporáků.


Non-stop a havarijní servis, dodání a montáž kotle do hodin - na klíč.

Požární revize v Litvínově. REVIZE - POŽÁRNÍ OCHRANA s. Můžeme nabídnout dlouholeté zkušenosti revizních techniků, kvalitní a rychlé provedení revizních prací, špičkové vybavení měřicí technikou, počítačové zpracování dat a přehlednou evidenci změřených elektro zařízení. Realizace, opravy a rekonstrukce rozvodů plynu.


Instalace, opravy a výměny plynoměrů. Montáž a demontáž plynových přípojek. Zapojování plynových sporáků, montáž a zapojení plynových varných desek.

Disponujeme moderním a kvalitním nářadím, zařízením pro odhalovení úniku plynu atd. Ke každému zákaznikovi máme osobní přístup a zakázku realizujeme za co nejpříznivějších cen. Doufáme, že na těchto stránkách naleznete veškeré informace které hledáte. Tyto lhůty jsou vesměs 3-leté. Dále je nutné provést revizi plynového zařízení i před uvedením plynového zařízení do provozu - výchozí revize plynu.


Tuto revizi zajistí dodavatelská organizace a zpravidla bývá součástí dodávky plynového zařízení. Kontrola a revize spalinových cest se provádí způsobem daným v zákoně o požární ochraně. Spalinová cesta je dutina nebo potrubí určená k odvodu spalin do volného ovzduší. Revizi a čištění spalinových cest může provádět pouze oprávněná osoba.


Průběh revize hromosvodů přizpůsobíme Vašim potřebám. Zajistíme prohlídku objektu určeného pro revize hromosvodů v oblasti města Litvínov nebo jinde v Ústeckém kraji v čase dohodnutém se zákazníkem a následné provedení revize systému ochrany objektu proti úderu blesku podle předloženého a zákazníkem schváleného harmonogramu. Nabízíme uživatelům bytových jednotek, stavebním bytovým družstvům, společenstvím vlastníků, firmám zabývající se správou nemovitostí, provozovatelům shromažďovacích objektů aj.


Praze a okolí, provedení revize či kontroly plynového zařízení za výhodných cenových podmínek v rozsahu E, F, G. Revizi plynu ,respektive plynových zařízení provádí kvalifikovaný pracovník, který má k tomuto úkonu platné osvědčení od inspektorátu TIČR Během revize technik prohlédne plynová zařízení, zkontroluje, jestli jsou v pořádku jeho funkce, zda fungují odtahové systémy a větrání a také musí zkontrolovat přítomnost oxidu uhelnatého. Ahoj, v tomto případě mi promiňte všichni, že se do toho pletu, přestože nejsem revizák plynových zařízení.

Vaše revize - naše starost. Provádíme revize , zkoušky, kontroly a montáže všech typů plynovodů, tlakových nádob a kotlů. Hledáte plynoservis ve Frýdku-Místku? Potřebujete plynařské práce? Provozujete-li plynové či tlakové.


Provádí revize plynu , servis plynových kotlů a ohřívačů, vyřízení kotlíkové dotace atd. Výchozí revize a tlaková zkouška po rekonstrukci plynovodu Liberec. Kotel je dva a pul roku stary. Pouziva se na topeni a ohrev vody.


Termin: behem tohoto tydne. Provádím výchozí a provozní revize i kontroly plynových zařízení. Zaměřuji se zejména na oblast domovních plynovodů a spotřebičů do kW.


Mými zákazníky jsou bytová družstva, společenství vlastníků, realitní kanceláře i jednotlivé domácnosti. Mondelez CR Biscuit Production s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky