čtvrtek 11. ledna 2018

Cena rautu pro 50 osob

Raut pro osob cena , složení, gramáž. Budeme mít obřad odpoledne a řešíme složení rautu. CATERING), budou k ceně rautu doúčtovány ostatní náklady spojené s realizací akce podle konkrétních požadavků zákazníka. Nabízíme Vám vzorové rautové menu pro osob. V případě jiného počtu osob či dětských porcí Vám rádi nabídku zpracujeme individuálně.


Všechny naše výrobky jsou oceněni tak, aby se naše firma s více jak 20-ti letou tradicí nadále rozvíjela.

Akce a jiné slevy přenecháváme supermarketům a jiným snílkům. Cena cateringu se vždy počítá na jednoho hosta. Je už pak jenom na Vás, jak moc se chcete rozšoupnout. Styl Menu – Pokud si přejete humry, tygří krevety nebo vyzrálé argentinské hovězí, bude se cena pohybovat ve vyšší cenové relaci.


Moc rádi Vám tyto delikatesy připravíme, stejně jako výbornou vepřovou panenku. Nejedná se z naší strany o garanci a záruku,že jídla bude dostatek. Vždy záleží na vašich hostech jak budou hladoví,jak k rautu přistoupí(zbytky),na počasí,náladě,věku hostů,množství kamarádů apod.


Konečné objednané množství je tedy pouze na vás. Naše doporučení je sice z skoro přesné,ale někdy to bohužel nevyjde.

Cena balíčků je kalkulována pro osob , není-li uvedeno jinak. Domovní čistírna odpadních vod 35- osob EK-Sdoprava a montáže po celé ČR. Vážení zákazníci a obchodní partneři, vzhledem k opatřením spojených s koronavirem neprobíhají osobní jednání. Lokální rekuperační jednotka pro jednu místnost do m? Tato hodnota je především důležitá, pokud bydlíte poblíž například frekventované silnice nebo jiného hlučného prostředí. Check Out Pro on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


RAUTOVÉ MENU pro osob , cena 35- K. Nabídku studeného rautu a teplého bufetu jsme vám schopni sestavit podle vašich individuálních představ. Výsledná cena se proto může lišit. Při sjednávání rautu vybírá host z předložených kalkulací zpravidla pro 1osob.


Kalkulace jsou v různých cenových hladinách a obsahují kompletní výčet pokrmů teplé, studené a cukrářské kuchyně.

Cena se u jednotlivých položek neuvádí. Cena kromě pokrmů obsahuje i servis. Host může požadovat další služby. Zvláštní nabídka dle přání zákazníka - mořské speciality, teplý bufet apd.


Jsou řešeny individuálně v každém obchodním případu. Ideální pro svatební hostinu. Pro přesnou cenovou kalkulaci nám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky