úterý 23. ledna 2018

Kombinovaný bojler dražice okc 160

Kombinovaný bojler dražice okc 160

Kombinovaný bojler o reálném objemu 1litrů. Rozměr (ŠxV) 53x1cm. S digitálním ovládáním. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Elektrický ohřev zajišťuje keramické topné těleso ovládané provozním termostatem.


Kombinovaný bojler dražice okc 160

V tlakové nádobě přivařen výměník tepla, který je určen pouze pro topný okruh. Rozostupy kotevných skrutiek výrobca zachováva po celú dobu histórie výroby pre ľahkú výmenu vyslúžilých ohrievačov. Ohřev vody zajišťuje výkonný dvouplášťový výměník, který je zapotřebí napojit na externí teplovodní zdroj s maximální teplotou 1°C o tlaku MPa. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Dražice OKC 1od 33€ - Heureka. Výrobce zachovává po celou dobu historie výroby stejnou rozteč. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kombinovaný bojler dražice okc 160

Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Firma DZD poskytuje prodlouženou záruku v délce let na nádobu. Ohrev vody zabezpečuje výkonný dvojplášťový výmenník, ktorý je potrebné napojiť na externý teplovodný zdroj s maximálnou teplotou 1°C a tlakom MPa. Jeho objem činí 1litrů.


Tradiční český výrobce bojlerů. Příprava TUV pro objekty s teplovodním ústředním vytápěním na plyn, tuhá paliva v zimním období. Cena zboží obsahuje recyklační poplatek dle zákona platný od 1. Bezpečnost zajistí termostat s tepelnou pojistkou.


Keramické topné těleso zajišťuje ohřev a je ovládané provozním tlakem. Pri kombinovaných ohrievačov je v tlakovej nádobe privarený výmenník tepla, ktorý je určený len pre vykurovací okruh. Zásobníkový ohrievač vody KOMBINOVANÉ pre. Teplosměnná plocha : m 2. Svislý elektrický ohřívač 1l,. Důvod prodeje přechod na kombinovaný bojler.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Porovnávač cien a tovaru na pricemania. Je vhodný pro instalaci pouze do prostor s. Bojler je určen pro svislou montáž. V kategórii Ohrievače vody môžete nájsť inšpiráciu aj vy. Porovnání cen elektricky bojler drazice 1, srovnání cen elektricky bojler drazice 1na portálu HLEDEJCENY.


Akumulační ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80–2litrů a pevně vestavěným výměníkem. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky