středa 10. ledna 2018

Ponorné čerpadlo

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pre náročné kvapaliny s väčšími pevnými časticami do milimetrov. Zariadeniu nechýba ani praktický plavákový spínač. K dispozícii s úzkym i štandardným vrtom.


Vodárna je ideální pro použití v zahradních systémech, kde může zásobovat vodou běžné zahradní rozvody.

Pri každom čerpadle sú produkty, ktoré sa najčastejšie používajú a ktoré môžete potrebovať, aby vám čerpadlo slúžilo čo možno najlepšie. Tieto produkty sú zoradené od čerpadla smerom hore, končiac filtráciou. Pri výbere si samozrejme môžete vybrať aj iné produkty z našej širokej ponuky, tie, ktoré vám vyhovujú najviac.


Jsou určena pouze na čerpání čisté vody bez mechanických nečistot jako jsou kaly, drobné kamínky a písek. Jakékoliv i drobné nečistoty mohou ponorné čerpadlo poškodit. Tento typ čerpadel je vhodný pro postřik zahrádek, napouštění bazénů a všeobecně zásobování vodou na chalupách a chatách. Flexibilní použití Od provozu jednoduchého zahradního postřikovače trávníků, přes zásobování komplexních zavlažovacích systémů, až po automatické zásobování domu vodou ve spojení s technologií Hydrocontrol – ponorná tlaková čerpadla společnosti AL- KO spojují výhody zahradních i ponorných čerpadel v jediném zařízení.


Velmi kvalitní univerzální čerpadlo se širokou škálou použití.

Ponorné vretenové čerpadlo IBO. Hlbinné tlakové čerpadlo má väčší výtlak a dokáže tak vyčerpať vodu z väčšej hĺbky. Navštivte naši prodejnu a my Vám pomůžeme vybrat to správné ponorné čerpadlo. Pokud si zakoupíte ponorné čerpadlo v naší prodejně, můžeme se zaručit za. E-TECH NAUTI VN mají atest pro použití na pitnou vodu.


Vybrať si môžete ponorné čerpadlo na čerpanie vody z pivnice, bazénov či nádrží alebo povrchové elektrické čerpadlo , ktoré je možné použiť napríklad na čerpanie vodovodnej alebo dažďovej vody. Jejich rozměry a další parametry Vám umožní ponorné čerpadlo jednoduše spustit do Vaší studny. V nabídce máme vřetenová ponorná čerpadla a odstředivá ponorná čerpadla. Jak vybrat čerpadlo do studny Při zvyšujících se cenách stočného a vodného je vlastnictví studny velkou výhodou. Dříve se voda ze studny.


Výrazem ponorné čerpadlo se dnes rozumí většinou soustrojí čerpadlo -elektromotor. Potřebujete výkonné ponorné kalové čerpadlo ? Nabízíme ponorná kalová čerpadla také levně! Během jedné hodiny dokáže… 7Kč – 9Kč v obchodech Porovnat ceny.


Pumpa AD hlubinné ponorné čerpadlo. Netlakové ponorné čerpadlo sa používa na prečerpávanie vody z jedného miesta na druhé. Tlakové ponorné čerpadlo je vhodné na zavlažovanie či postrek.

Kč CZK včetně DPH Tato čerpadla jsou určena k čerpání čisté vody v rozsahu pH 6. Vhodná jsou zejména pro využití u rekreačních objektů a zahrádek. Predám nepoužité ponorné kalové čerpadlo s plavákom Erman so zárukou. Vhodné do vrtov od priemeru 120mm. Výkonné ponorné čerpadlo na čistou vodu od Kärcheru odčerpává čistou až lehce znečištěnou vodu s čerpacím výkonem 14. Většinou se jedná o čerpadla do studen a vrtů.


Stejně tak se může jednat o čerpadla, která budou čerpat užitkovou dešťovou vodu ze sudů a mohou sloužit k zavlažování rostlin. Ačkoliv ponorná čerpadla jsou určena do kapalin, pro čerpání jímky doporučujeme kalové čerpadla do septiku. Pred zapnutím počkajte na odvzdušnenie komory. Vďaka tomu môže čerpadlo správne fungovať – motor a hydraulická časť sa budú chladiť a tesniaca upchávka sa môže mazať. Ak máte vo svojej záhrade studňu, určite budete potrebovať kvalitné a výkonné čerpadlo.


Nahliadnite do našej ponuky, kde nájdete ponorné čerpadlo , čerpadlo na plytkú vodu, kalové čerpadlo , ale aj čerpadlo na naftu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky