čtvrtek 11. ledna 2018

Čsob radlická nová budova

Před lety jsme se rozhodli postavit naši centrálu v Radlicích, na místě jednoho z velkých pražských brownfieldů. Troufám si říci, že jsme tak významně přispěli k tomu, že se tato část. Ve Výmolově ulici přímo naproti stávající centrále ČSOB v těsné blízkosti stanice metra Radlická v Praze začaly první práce na stavbě druhé budovy banky.


Stávající budova v Radlicích je dlouhodobě považována za jednu z nejzelenějších staveb u. Nová budova ČSOB Radlická.

Taiwan - Ostrov svobody. DJI Inspire jsme testovali v extrémích. Exkurze do budovy SHQ ČSOB v Praze Budova oceněná za rozsah využití BIM.


Splňuje nejvyšší ekologické standardy a má přislíbený mezinárodní certifikát LEED platinum. SOB Kampus byl navržen tak, aby byl v souladu s okolím Radlického údolí. Budova kopíruje reliéf svahu, do kterého je umístěna, díky použitým materiálům a střešní zeleni dokonale splývá s okolím.


Budova , která se stane součástí stávajícího sídla ČSOB , by měla být hotová do tří let. Náklady na výstavbu firmy nezveřejnily.

Stavba bude částečně zapuštěna do svahu a střechu opět v plném rozsahu pokryje vzrostlá zeleň. Původní a nová budova budou. Banka totiž bude moci opustit řadu nemovitostí v centru hlavního města, které v současnosti její centrála obývá.


Bude to znamenat také úsporu času při pohybu zaměstnanců a dokumentů mezi jednotlivými budovami. Podobným, avšak mnohem kratším je tepelný cyklus den a noc. Testovali jsme nový DJI Mavic Pro. Budova jej umí rovněž využít, a to prostřednictvím akumulační schopnosti a tepelné setrvačnosti svých vnitřních konstrukcí, zejména železobetonových stropních. Budova proto kopíruje reliéf svahu, do kterého je umístěna, díky použitým materiálům a střešní zeleni dokonale splývá s okolím.


Se starším sídlem je spojena lávkou pro pěší přes Radlickou ulici, obě budovy tak tvoří jeden celek. Chystaná budova není jedinou, která má proměnit podobu Radlic. V okolí stanice metra Radlická vznikla v minulosti mimo jiné budova ČSOB a nedaleko roste rezidenčně administrativní zástavba na místě bývalé továrny Walter.


Vybudována bude podle návrhu architektonického studia Chalupa Architekti, vítězem výběrového řízení, stavební společností HOCHTIEF CZ, která se bude snažit vybudovat nové prostory pro zaměstnance přibližně do tří let. Nové sídlo by ji mělo, číst více. Nejen proto, že největší administrativní objekt u nás bylo zapotřebí citlivě zasadit mezi starou bytovou zástavbu okrajové čtvrti Radlice a mělké. Velice, neboť vychází ze stejných myšlenkových kořenů.


Důkazem je, že tito tvůrci pro své projekty navzájem nacházejí velkou míru pochopení. Soustavu tepelných čerpadel tvoří 1zemních vrtů o hloubce 1metrů a celkové délce přes kilometrů.

První budova ústředí ČSOB v Radlicích je dlouhodobě považována za jednu z nejzelenějších staveb u nás a nová budova by ji měla, co se týče šetrnosti k životnímu prostředí a moderních technologií, ještě překonat. Stavba byla navržena s důrazem na co největší míru ohleduplnosti k životnímu prostředí, aby. Budova je postavena přímo nad stanicí metra Radlická , kterou v podzemních podlažích obkročuje mostní konstrukcí. Budova je vybavena veškerými zařízeními TZB pro zajištění kvalitního vnitřního prostředí i světelné pohody.


SIS v současné době dodává a instaluje zdvojené podlahy, které jsou vyrobeny z kalciosulfátu o ploše 30. SIS jsou také dodavatelem všech skleněných příček s vlastní značkou. V Radlicích na Praze začala růst nová budova , která se bude pyšnit neotřelým moderním designem a unikátním jménem, které zní.


Hlavním investorem realizace tohoto. Budova centrály ČSOB , je koncipována jako nástroj reformy pracovních procesů - vypovídá o závažném směřování této instituce k nové podnikové kultuře (corporate culture) informačního věku. Koncem března již nebude možné do ČSOB InternetBankingu přistupovat ze starších internetových prohlížečů využívajících šifrovacích protokolů TLS 1. Pro zachování plynulého provozu elektronického bankovnictví ve vašem počítači s čipovou kartou, si prosím aktualizujte aplikaci SecureStore na verzi 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky