pátek 26. ledna 2018

Gopro pod vodu

Gopro pod vodu

Please try again later. This video is unavailable. Kamery pod vodu neboli vodotěsné kamery Vám skvěle poslouží na Vaší dovolené. Díky nim budete moct zachytit své adrenalinové zážitky na vodě.


Gopro pod vodu

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na GoPro. GOPRO, XSories, M-Style a dalších. Free Shipping Available. Turn your HEROBlack into a production powerhouse with the mountable Media Mod.


Eve probata za pod voda od File sto e minuti sniman pa secen so poseben program. It features an incredible built-in directional mic, a 3. HDMI-out port and two cold-shoe mounts. All three provide a solid platform for any situation where stability is a must.


Includes Tripod Mount plus a Quick Release Tripod Mount to move. In the air, on the track, on the water, or under it, these specialized camera bundles have the mounts and accessories you need to pursue and capture your passions. Awesome edits made easy.


Create beautiful videos with just a few taps. Editing has never been this fast - or this fun. Světlo je odolné do metrů pod vodou. U světla lze volit mezi třemi módy.


SOS režim, který bliká, silné světlo (výdrž: hodiny) a slabé světlo (výdrž:hodiny). GoPro Standard Housing - AHSRH-401. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


GOPRO , XSories, M-Style a dalších. They benefit from a true one piece shell and weigh just 750Kg so even small cars can tow them. Designed not to snake or wobble, Go- Pods are ideal for those who have never towed before and looking for an upgrade from. Tento set nabízí taktéž dva filtry, držák filtrů, ochranné pouzdro a čistící hadřík, ale liší se právě v tom zásadním, tedy v druzích filtrů. Ty už nejsou určeny pod vodu , ale nad jeji hladinou.


Výběr je velice široký. Od různých krytů, obalu, selfie tyčí a mnoho dalšího. Specializovaná síť prodejen se širokým sortimentem elektro v Čechách, Moravě i na Slovensku. Každý týden nový akční leták, doprava zdarma do km.


Příslušenství pro digitální kamery skladem. Canon, Avacom, MANFROTTO a dalších. Looking For Quik Pod Gopro ? Gopro Small Flexible Octopus 2-in-Travel, Table Top, Portable Tripod. Or how about our JVC camcorders? Water, dust, shock and freeze proof full HD camcorders, with all the functionality you could need.


Smatree Flexible Jaws Clamp Clip Mount with 13. Použijte tlačítka a přední obrazovku ke změně režimů a nastavení. Když je kamera zapnutá, přidržte tlačítko Mode a stiskněte tlačítko spouště závěrky.


Plovací ruční držák kamery na vodu gopro. Vhodné pro jakékoliv kamery s konektorem, který je potřeba k uchycení kamery. Díky snadnému uchycení je následná montáž a demontáž jednoduchá a hlavně rychlá.


Pevná konstrukce podélného tvaru. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma kamera pod vodu. Ušetříte tak čas i peníze.


Snimite svet oko sebe i zabeležite dragocene trenutke uz Tehnomanijin izbor visoko kvalitetnih kamera i prateće opreme. Bilo da želite da snimite savršeni akcioni snimak ili jednostavno želite da snimite porodični odmor, možete zabeležiti sve perfektno odgovarajućom kamerom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky