pondělí 22. ledna 2018

Kachlová kamna olomouc

Tento typ kamen také umožňuje prosklení dvířek a tak samozřejmě dává zelenou i efektivnímu získávání tepla. V těchto kamnech dochází ke spalování dřeva za velmi vysokých teplot a tím následně i vyšší účinnosti. Naše společnost je na trhu let. Za tuto dobu jsme vytvořili mnoho designových krbů , kachlových kamen a také mnoho zahradních grilovacích center.


Jsme v Cechu kamnářů a zároveň jejím autorizovaným členem.

Během naší dlouholeté praxe jsme realizovali velké množství zajímavých zakázek kamen a krbů. Krby a kamna v naší nabídce. Katalog krbů a kamen značek Hase, Romotop, Rüegg a Hoxter. Provozujeme rodinné kamnářství s tradicí přes let.


Stavíme kachlová kamna , sporáky, pece a krby. Vyrábíme vlastní kachle na kamna. Renovujeme dobová topidla.

Instalujeme a prodáváme krbovky a sporáky. Jsem autorizovaný člen Cechu kamnářů ČR. Krbová kamna vybírejte podle zamýšleného účelu využití. Nacházíte se na kamnářských, krbařských a obchodních stránkách a na internetovém obchodě firmy Michal Kumšta-KAMA, kde najdete krbová kamna , krbové vložky, krby,kompaktní krby, krbová kamna s teplovodním výměníkem, krbové vložky s teplovodním výměníkem, teplovodní výměníky, příslušenství ke krbům a materiály pro stavby krbů. Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň.


Kachlová krbová kamna jsou totiž ideálním kompromisem. Za dlouhou dobu působení jsme našim zákazníkům zprostředkovaly stavby, při kterých byly realizovány jak venkovní krby, tak vnitřní krby, krbová kamna , a kachlová kamna vysoké kvality a moderního vzhledu. Hlavním výrobním programem jsou RUČNĚ MAČKANÉ KACHLE.


Topidla postavená z našich kachlů přiznávají ruční práci, vyzařuje z nich dotek lidské ruky. Kamnářství Pohoda postaví na míru kamna , krb, kachlová kamna , kachlový sporák, venkovní kuchyně. Středočeský kraj, okres Benešov.


CZ - specializovaný obchod. Vyřizování objednávek, dotazů a doručování zboží funguje bez omezení! Zboží za výhodné akční ceny, velký výběr, odborné poradenství, zkušenosti více než let, vlastní sklad a vzorkovna.


Kamna a krby provádíme v městech a okolí Prostějov , Olomouc ,Brno Přerov ,Vyškov ,Uničov, Mikulov ,Opava , Ostrava , Karviná. Až 6druhů krbů a kachlových kamen ve všech provede.

Kanadská kachlová kamna Kanadská kamna a vložky splňují nejpřísnější kritéria úsporného topení a díky těmto vlastnostem jsou vhodná pro opláštění keramickými kachlemi. Výsledkem jsou kachlová kamna s kanadskými vložkami - kachlová sálavá kamna s vložkou s dlouhým intervalem přikládání. Investice do pořízení kamen se vám přibližně za rok vrátí v rozdílu cen topiva. Moderní krbová kamna jsou také designovou dominantou interiéru. Kuchyňská kachlová kamna jsou v současnosti především dominantním estetickým prvkem, který je samozřejmě plně funkční, ale slouží při vaření většinou jako druhý, resp.


Kachlové sporáky, kachlová kamna , pokojová kamna , krby, krbová kamna , teplovzdušná kamna , topení, pece na pizzu, pece na chleba, zahradní grily, teplovodní výměníky, rekonstrukce kamen, opravy a přestavby. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Nabízíme obkladačské práce. Prodej kovářského zboží. Volně stojící kachlová kamna s částečnou akumulací hřejí ještě několik hodin po vyhasnutí. Kachlový obklad kamen je již z výroby složen a slepen v segmentech, proto je samotná montáž kamen zákazníkem velmi rychlá, jednoduchá a zvládne ji skutečně každý. Extrémně vysoká účinnost kachlových kamen BIOFIRE a především skutečnost, že výkon kamen je přizpůsoben na míru prostoru Vašeho pokoje a komínu, Vám ušetří obrovské množství dřeva (tedy prostředků či vlastí energie na jeho zpracování).


K čemu slouží těsnící šňůra? Jak vypovídá samotný název, využívá se šňůry k utěsnění nebo ucpání různých částí krbů, krbových kamen nebo sporáků. Plní těsnící a izolační funkci u všech dvířek nebo jako dilatační těsnění při napojení kouřovodu do komína.


Upotřebení nalezne ale i jinde, třeba u vzduchotechnick.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky