středa 31. ledna 2018

Zimní směs do ostřikovačů test

Aby nezamrzla do -ºC, musí směs do ostřikovačů obsahovat kolem třiceti procent alkoholu. Samotné mrazuvzdornosti nevadí. Co se vám vybaví, když vyslovíte – nemrznoucí směs do ostřikovače? Asi ten alkoholově nepříjemný zápach, který se dostane při použití ostřikovačů do interiéru vozu a který pak pracně dostáváte zase ven.


V tomto ohledu se dá říct – časy se mění. Ze sedmi testovaných kusů jen čpěly tímto nepříjemným. Také jste si mysleli, že zimní směsi do ostřikovačů jsou podobně jako třeba známá okena tvořeny hlavně lihem a notorik v nouzi je může i pít? Už dávno tomu tak není!


Trhu dnes vládnou levnější náhražky. Směsi jsou smradlavé, hořké i jedovaté. A některé dokonce poškozují čelní sklo.


Mísení původní letní směsi se zimní kapalinou do ostřikovačů Pokud jste nevyčerpali původní letní směs a nádržku doléváte zimní směsí, je nutné si uvědomit, že koncentrovaný líh má nižší hustotu oproti samotné vodě (stávající letní směsi) a tudíž na její hladině v podstatě plave a mísení není podporováno ani gravitací. Poradíme, jak vybrat správnou zimní směs do ostřikovačů Funkce ostřikovačů v zimním období nabírá na důležitosti, ale je také potřeba vybrat vhodnou směs. Co tedy test napověděl? V praxi musíme počítat při koupi nemrznoucí směsi do ostřikovačů s tím, že jsou schopny odolat mrazům asi – stupně Celsia pod deklarovanou hodnotu. Hranici uvedené na obalu pak odolají jen naprosto výjimečně.


Zimní směs do ostřikovačů -80°C Carlson. Carlson odpovídá tomu nejvyššímu standardu a řadí se mezi nejlepší kapaliny ve své třídě. Příjemné aroma vyvoní váš automobil po. Podobně se testuje i nemrznoucí směs do chladiče. Optický přístroj by měli mít v každém autoservisu a na požádání vám testy kapalin udělat.


Ukázalo se, že se vyplatí kupovat směsi do minus ˚C. No řekněte, co potěší českého muže víc než domácí, poctivá s láskou připravená směs do ostřikovačů ? Pak to vzdejte, pusťte si seriál a nechte ho, nevděčníka, ať se. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Směs do ostřikovačů zimní do -20°C PRO-DOMA podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. REACH) v platném znění BEZPEČNOSTNÍ LIST Určená použití směsi nemrznoucí kapalina do ostřikovačů 1. Pěkně voní a neubližuje ničemu (plast, chrom, pryž, lak).


Teď je zrovna akce přímo na Sonax. Takhle jsem nakoupil výhodně i originál nemrznoucí směs pro ŠA, Audi, VW rovněž do -°C za kč litr. Pro zákazníky z toho plyne dvojí: vysoká cena za. Chytré hodinky a náramky jsou hit. Před třemi lety vyšel v Blesku (beru s rezervou) test zimních kapalin do ostřikovačů a vyhrála ta z Lidlu, bohužel už si nepamatuji jak funguje.


Kvalitní kapaliny do ostřikovačů , které jsou určené pro zimní provoz, obsahují přírodní líh (nejčastěji směs demineralizované vody, lihu a ethylenglykolu kvůli odolnosti v nižších teplotách), ale jsou dražší. Nejlevnější kapaliny jsou založeny na bázi jedovatého methanolu, který je nejen toxický, ale je to také. A co zimní kapalina do ostřikovačů ? Je v zimě obrovsky důležitá nejen pro auto, ale i pro vaši bezpečnost. Její kvalita a schopnost očistit sklo má obrovský vliv na to, kolik toho na silnici vlastně vidíte. V létě je vhodné do nádobky lít letní směs , jež většinou bývá žlutá.


V zimě by ale mohla způsobit velké. Jak se v tom všem zorientovat? Vyzkoušejte náš Alza Test , který zaručuje objektivní výběr na základě zákaznických zkušeností.


Zimní směs do ostřikovačů test

O jarních prázdninách vyrážíme celkem rodin do Rakouska na hory. Nikdy nezanedbáváme kvalitní zimní výbavu - vedle kvalitních sněhových řetězů k ní patří pořádná nemrznoucí voda do ostřikovačů. Používám český výrobek Carslon do -°C, v Rakousku bych za podobnou zaplatil mnohonásobně víc.


Dokonale ochrání před zamrzáním skel a zaručí bezpečnou jízdu. Má výborné čistící a rozpouštěcí účinky, nenarušuje lak automobilu, plasty, pryže aní polykarbonáty. Je velmi příjemně parfemovná.


Nemrznoucí směs je plně. Nakupte nejlevněji přes Heureku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky