pátek 26. ledna 2018

Retenční nádrž samonosná

Vyznačuje se dlouhou životností a bezúdržbovým provozem. Retenční nádrž samonosná 5mna. Slouží pro skladování užitkové vody k jejímu dalšímu použití např. Nevyžaduje obetonování, díky čemuž je její instalace velmi rychlá a nenáročná. Rozměry jímky lze přizpůsobit, kontaktujte nás.


Retenční nádrž samonosná

Samonosná plastová nádrž EKOCIS je 1 vodotěsná. Je vhodná do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy. Slouží k akumulaci dešťové vody kterou lze poté dále využívat.


Můžete vybírat z kruhových a hranatých tvarů nádrží. Tento typ jímky je vhodný pro obsypání zeminou. RETENČNÍ NÁDRŽ SAMONOSNÁ KRUHOVÁ - 12m3.


Retenční nádrž samonosná

Polypropylénová 1 nepropustná nádrž určená k akumulaci deštové vody. Po instalaci je samonosná plastová retenční nádrž pouze pochozí. Po provedení objednávky zákazník obdrží mailem.


Zvýhodněné ceny a slevy na nádrž na vodu, retenční nádrž , samonosné jímky, čerpadla, sběrače vody, filtrační šachty a zasakování. Dotace se vztahuje jak na nádrž , tak i na kompletní realizaci a vybavení nádrže čerpadlem s fitrem. Jak funguje nádrž na vodu? Voda odtéká ze střechy pomocí okapu až k přítoku do nádrže, která je umístěná diskrétně pod zemí.


Co je potřeba k usazení nádrže, se dozvíte v nejčastějších dotazech. Nádrž na dešťovou vodu nebo-li retenční nádrž na dešťovou vodu z plastových PP desek slouží k zachycení dešťové vody. Maximální zásyp zeminy na nádrž je povolen do 40cm. Plastová samonosná retenční nádrž 12m3.


Průměr 300cm, výška 200cm. Ušetříte tak finance a zdroje pitné vody. Především v letních měsících sucha budete mít vodu do zásoby. Podklad i obsyp nádrže se provádí z písku nebo jemného štěrku, není třeba žádné betonování.


Retenční nádrž samonosná

Hranatá samonosná jímka o objemu 10mje vhodná jako nádrž na dešťovou vodu a je opatřena vtokem a přepadem. Dále je vhodná také k využití jako jímka na odpadní vody - osazena pouze vtokem, vhodná jak k rodinným domům. Bazény, jímky, septiky, retenční nádrže - NemKoCZ s. Naše firma je českým specialistou na výrobu plastových retenčních nádrží dešťové vody, jímek, septiků, bazénů a mnoho různých plastových produktů.


Takto zadržená voda vám dále poslouží pro jakékoliv další účely - mytí vozu, údržba zeleně, splachování toalety. Námi nabízené retenční nádrže ( jímky na dešťovou vodu) vyrábíme ve všech možných provedeních dle přání zákazníka. Nádrže na dešťovou vodu vyrábíme ve dvou provedeních - podzemní a nadzemní. Sváry jsou extrudovány a jsou 1 těsné.


Retenční nádrž samonosná

Dále nádrž slouží k akumulaci dešťové vody a jejímu následnému využití k zalévání, případně po přefiltrování lze vodu využít jako užitkovou - tzn. Je určená k instalaci do travnaté plochy nebo k volnému uložení na povrchu. Jímka je samonosná a nevyžaduje betonáž. Zastupujeme největšího německého výrobce plastových samonosných jímek, žump, septiků a nádrží na dešťovou vodu.


Nabízené výrobky vznikají rotačním tvářením plastů a proto jsou 1 vodotěsné a nepropustné. Nyní nám odtéká voda z okapů do dešťové kanalizace, a proto jsem se rozhodl koupit retenční nádrž za využití dotace. Popis: plastová uzavřená nádrž z polypropylenu určená k uchovávání dešťové vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky