čtvrtek 18. ledna 2018

Viadrus garde g42 eco 17 kw

Free Shipping Available. The Garde GECO M series boilers are low-emission cast-iron boilers equipped with an atmospheric burner intended for hot-water heating systems with a forced circulation. B (u článkového kotle C). Vysoký spalovací prostor umož ňuje čisté vyho ření plamene.


Plynový stacionární kotel GARDE GECO - kW - článek Charakteristika: Litinový článkový plynový kotel Gnebo GECO vybavený atmosférickým hořákem je určen pro spalování nízkotlakého zemního plynu.

To purchase this product, please contact our distributor. They are determined for heating systems using the forced water circulation. Kotle řady Garde GECO M jsou nízkoemisní litinové kotle vybavené atmosférickým hořákem určené pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem.


Viadrus GARDE GECO M - kW - 4. Upozornění: Verze GECO (články, kW ) je určena pouze pro vytápění. Instalace těchto radiátorů vám umožní snížit náklady na vytápění. Změny parametrů, vzhledu a tiskové chyby vyhrazeny.


Moderní stacionární litinový nízkoteplotní kotel s atmosférickým nízkoemisním hořákem a nuceným oběhem topné vody je určen pro vytápění bytů, rodinných domků i větších objektů.

VIADRUS GARDE GECO M VIADRUS a. Hodnotenie produktu:. Kotle řady GECO jsou nízkoteplotní litinové kotle vybavené atmosférickým hořákem určené pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem. W - články plynový stacionární kotel do komína.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. DUO, VULCANUS s regulátorem SAPHIR. Mora-Top Helios ECO 18SK Kotel plynový.


Doporučená provozní teplota topné vody - °C. Nízkoemisní litinový plynový kotel pro topení a ohřev teplé užitkové vody. Elõnyök: hosszú élettartamú öntvény hőcserélő -os szezonális hatásfok HMV előny kapcsolás HMV tartály csatlakoztatható. These boilers are determined for low-pressure hot-water heating systems with forced circulation. Electric board is ready for DHW storage tank connection with DHW priority.


Stránka nenalezena Popis chyby. Litujeme, ale požadovaná stránka nebyla na našem webu nalezena. Prosím, přesvědčte se, že adresa Vašeho odkazu je správná, případně, že máte k této stránce povolen přístup.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Tříčlánková velikost se hodí pro přestavování a rekonstrukci topných zařízení v samostatných bytech, pro menší domy a jiná obytná. Prodej tohoto produktu byl ukončen, ostatní podobné produkty najdete zde. Plynový kotel Garde GECO s ohřívačem vody Bez trojcestného ventilu - nutné dokoupit jako příslušenství. T Litinové kotlové těleso, ento prospekt je pouze ilustrační a informativní.


Elektrické zapojení je připraveno pro připojení externího nepřímotopného ohřívače s. V košíku není žádné zboží. W do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky