pondělí 22. ledna 2018

Teploměr do poklopu grilu

Dobrý den, před nějakým časem jsem si koupila gril na dřevěné uhlí Bar-B-Kettle, ale teď jsem si všimla, že máte i grily, co mají v poklopu teploměr. Je možné si tento teploměr dodatečně přikoupit a do grilu ho namontovat? Děkuji za vaši odpověď.


Teploměr do poklopu grilu

Abychom Vám mohli nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Steakový teploměr ze silné nerezové oceli je vybaven třemi základními stupni propečení a je vhodný pro použití na sporáku, v troubě nebo na grilu. C sada 4ks Zapíchněte teplotní čidlo do masa v jeho nejsilnějším místě.


Ak sa vám poškodil alebo rozbil originálne teplomer na grile, ľahko ho môžete vymeniť za náhradný. Hledejte výrazy jako gril, náhradní díly, teploměr do poklopu , určitě uspějete. Dohromady tedy skoro pět set. Ale možná: kdo je fajnšmekr, má starý gril ještě v dobré kondici.


Kvalitní teploměr z nerezové oceli, vhodný na měření teploty v grilu nebo udírně – přímou i nepřímou metodou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Teplotní čidlo se nachází. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Náhradní teploměr do víka grilu. Solidní teploměr z nerezové oceli, vhodný na měření teploty v grilu. Chcete znát teplotu uvnitř grilu bez otevírání víka?


Teploměr do poklopu grilu

Vhodný i pro modely ostatních výrobců. Rozšiřte si váš gril o další funkci. Součástí dodávky je teploměr , kovový rámeček a kompletní šroubení pro upevnění (po instalaci vzhledově odpovídá zobrazenému obrázku s černým pozadím). Základem výtečného steaku nebo burgeru je přesný přehled o vnitřní teplotě připravovaného pokrmu, zejména tedy masa. Hledáte kvalitní NáHRADNí DíLY ? Vybírejte z široké nabídky.


Máte zájem o nákup TEPLOMěR DO POKLOPU ? Teoreticky je možné si jej. Nakupte ho v našem grilcentru – první Weber world prodejně v Praze. Nutný průměr otvoru pro vložení mm. Je to dokonalý nástroj dovolující ideální přípravu jídel na grilu nebo v udírně.


Dobrý den, je možné si ke grilu Bar-B-Kettle dodatečně přikoupit teploměr do poklopu ? Digitální teploměr na pečení, bezdrátový, rozsah měřených teplot od 0°C do 250°C, dosažení nastavené teploty oznamuje signální tón, díky bezdrátové technologii můžete průběh pečení kontrolovat i mimo vaší kuchyň, a to v dosahu cca 30m, vybaven měřící sondou z nerezové oceli připojenou k základně teplotně odolným připojovacím kabelem o délce cca 1m. DPH 49Kč Vaše cena s. Zachycuje teploty pod poklopem do 3°C a je vyrobený z nerezu. Při montáži se teploměr nasadí do obruby víka a přišroubuje se.


Proč si koupit Summit Charcoal Grilling Centeršpičkový, luxusně vybavený gril na dřevěné uhlí s obrovským roštem a pracovním pultemdvouplášťový kotel a těžký poklop s dokonale vyváženým madlem pro snadné odklápěnív poklopu je zabudován teploměr s velkým budíkem a větrací průduchy pro snadnou regula. Popis: Kvalitní průmyslový úhlový teploměr s větší hlavou (skříní) s přehlednou stupnicí od 0° do 450°C je kromě jiného možno použít k zabudování do grilů a udíren. V našem sortimentu naleznete vše pro stavbu udíren. Tato sekce se specializuje přímo na udírnová dvířka.


Na následujících stránkách naleznete nejen různé provedení udírnových dvířek, ale i teploměry, ohniště pro udírny a další komponenty pro Vaši stavbu zahradní udírny. Přihlašte se k odběru a buďte informováni včas. Pravidelné akce a slevy na grilovací teploměry.


Pořiďte si bezdrátový teploměr do udírny od top značek na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky